Şimdi Ara

Taig 8.4 hayatımda ilk defa jailbreak yapamadım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Format atıp 12.0.1 versiyonu yükledim taig in sitesinde bulunan itunes driveri yükledim defalarca telefonu bilgisayarı baştan başlattım 3 farklı bilgisayarda denedim ama olmadı o kadar pişmanım ki 8.1 i yükselttiğime ne güzel pangu vardı :(
  • whiteredmoon W kullanıcısına yanıt
    Taig drivere gerek yoktu bence, iTunes 12.0.1 gerekli her şeyi kuruyordu zaten.
    Ben de ilk gün benzer sorunlarla uğraşmış ve bir türlü tamamlanmayınca gece yatıp
    sabah kalktığımda tam kahvaltıya gitmeden önce bir kez daha denediğimde olmuştu.
    Tek fark, kablosuz mausemin alıcısını usb porttan çıkarıp usb porta yalnızca iPhone'u
    bağlı bırakmış ve mause yerine trackpad i kullanmıştım. Hatta öyle çabuk oldu ki,
    üzerine bir de iPad'i JB yaptım. Yani saçma mı, evet saçma ama bu defaki JB de zaten
    apar topar ve bir sürü eksikle, hata ve uyumsuzluklarla geldiğinden idare ettik, zamanla
    düzelir diye umuyorum.
    Şimdi belki havlu atıp bir telefoncuya falan yaptırmayı düşünebilirsin ama, iş bittikten
    sonra "Ulan bu muymuş, hay kafamı s..." dedirtecek ve kötü bir iz bırakacaktır.
    Yani para değil söz konusu olan, anlatabildim sanırım.
    Şimdi tekrar kolay gelsin diyorum ve işi hallettiğin mesajını görmek için ara sıra topiğe bakacağım.

NOT: Bir kez de telefonu yeniden (dfu) restore ederek denemeni öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirbay -- 4 Temmuz 2015; 22:39:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: whiteredmoon

Format atıp 12.0.1 versiyonu yükledim taig in sitesinde bulunan itunes driveri yükledim defalarca telefonu bilgisayarı baştan başlattım 3 farklı bilgisayarda denedim ama olmadı o kadar pişmanım ki 8.1 i yükselttiğime ne güzel pangu vardı :(

12.0.1.26 olacak, 12.0.1.27 sorun çıkarabiliyor. Ben hem ipad hem iphone için, önce 8.4 sonra 8.3 jb yaptım ve tek bir sorun yaşamadım. Hatta statusmodifier çalışmıyor diye yine 8.3 jb ile toplamda 5 defa jb yaptım. Itunes'dan versiyonu kontrol eder misin?
  • Merhaba, söylediklerimi uygularsanız sorunsuzca jailbreak atabilirsiniz.

Öncelikle telefonunuzda iOS 8.4 yüklü ise ilk yapmanız gereken program ekle kaldırda Apple Inc. yazan bütün uygulamaları kaldırın.
    Sonrasında taiG'in en son versiyonunu indirin. Öncelikle yeni sürümü tarayacak ve sonrasında driver not found diyerek alttaki linke tıklayın diyecek.
    Linke tıkladığınızda 3 tane link olan bi sayfa açıldığında itunes olanları değil, altta apple driver yazan zımbırtıyı indireceksin. Link çöküktü en son, dosya ismini google'a yazarak indir.
    O dosyayı kur, sonra taiG ile jbreak at. Jailbreak atmak için itunes kurmana gerek yok eğer 8.4e yükseltmişsen. Tarafımdan bizzat denenip 5s'e jailbreak atılmıştır. İyi çalışmalar.

Her sorunda format atmaya gerek yok. Bir problem yaşarsan ben yardımcı olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aaltnts -- 6 Temmuz 2015; 3:19:14 >
  • izmirbay isimli arkadaşımız uzaktan bağlantı ile sorunu çözmüştür.
  • Aynen bende katılıyorum sürekli cihaz siyah ekranda kalıyor bende restore etmek zorunda kaliyorum.6 senedir iphone kullanıyorum ilk defa jb yapamadim
  • 25PP ile daha kolay yapılıo bir de onu deneseniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar.
    Bende yıllardır iphone kullanırım ve 8.4 ün jb sini beklediğim için 8.1 olan iosumu yuseltmemiştim.
    Gecenlerde 8.4 taig jb çıktı denilince bende yazılımı güncelleyip ios8.4 yaptım. ve taigJbreak 2310 versiyonunu yükleyeyim dedim taigin sitesinden indirdim.
    itunes i 12.0.1.26 yapmadan önce son sürümü denedim çünkü internette son sürüm itunes te caşıştıgına dair yazılar vardır.sonra %60 ta takıldı (japoncamı çincemi bilmiyorum ama defalarca deneyip üzgün surat çıktı ). Bu sefer itunesi 12.0.1.26 ya geri yükledim tabi önceki son sürümün bütün kalıntılarını temizledim.Ve tekrar denedim sonuç:

Yine %60 ta kaldı :(
    Sonra telefondaki iphonemi bulun wifinin vs.nin kapalı olup olmadıgına bir daha baktım kapalıydı.Ve tekrar denedim sonuç :

Yine %60 ta kaldı.

Sonra bilgisayarda essential vardı ama pasifti.acaba ondanmı diye servis hizmetinin çalışmasını durdurup sildim.Sonra tekrar denedim ve sonuç:

Yine %60 ta kaldı...

Sonra itunes 12.0.126 yı yeniden kaldırıp , bütün kalıntılarını temizleyip yeniden kurdum ve iphone 5 imi de tüm ayarları sil ve başa dön moduyla tertemiz yaptım( nasıl olsa itunes da yedeğim var düşüncesiyle ) Sonra telefonu bağladıgımda itunes telefonumu tanıyamadı hata olarakta : ağ bağlantısı kurulamadı yda buna benzer bir hata vermeye başladı.Olsun dedim jb yapmama engel olmaz sanırım diyerek tekrar denedim ve sonuç mu? :

Yine %60 ta kaldı ve üzgün surat ifadesi çıktı.

İlk defa cok şaşkınım bir jb bukadar mı problemli olur ya.Ne yapacağımı şuanda bilmiyorum.( işin kötü yanı itunes yedeğimi de itunes da göremiyorum yani fotolar 1000den fazla tel no ve uygulamalar gitti.Yeni sürüm itunes ile acaba yedeğim geri gelirmi? onuda bilmiyorum :(((( bu cok canımı sıktı.)

Üstelik jb de yapamamanın verdiği üzüntüde ayrı bir can sıkıyor.
    Rica etsem bana bu sorunlarım hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı?

Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: heracliuse

Merhaba Arkadaşlar.
    Bende yıllardır iphone kullanırım ve 8.4 ün jb sini beklediğim için 8.1 olan iosumu yuseltmemiştim.
    Gecenlerde 8.4 taig jb çıktı denilince bende yazılımı güncelleyip ios8.4 yaptım. ve taigJbreak 2310 versiyonunu yükleyeyim dedim taigin sitesinden indirdim.
    itunes i 12.0.1.26 yapmadan önce son sürümü denedim çünkü internette son sürüm itunes te caşıştıgına dair yazılar vardır.sonra %60 ta takıldı (japoncamı çincemi bilmiyorum ama defalarca deneyip üzgün surat çıktı ). Bu sefer itunesi 12.0.1.26 ya geri yükledim tabi önceki son sürümün bütün kalıntılarını temizledim.Ve tekrar denedim sonuç:

Yine %60 ta kaldı :(
    Sonra telefondaki iphonemi bulun wifinin vs.nin kapalı olup olmadıgına bir daha baktım kapalıydı.Ve tekrar denedim sonuç :

Yine %60 ta kaldı.

Sonra bilgisayarda essential vardı ama pasifti.acaba ondanmı diye servis hizmetinin çalışmasını durdurup sildim.Sonra tekrar denedim ve sonuç:

Yine %60 ta kaldı...

Sonra itunes 12.0.126 yı yeniden kaldırıp , bütün kalıntılarını temizleyip yeniden kurdum ve iphone 5 imi de tüm ayarları sil ve başa dön moduyla tertemiz yaptım( nasıl olsa itunes da yedeğim var düşüncesiyle ) Sonra telefonu bağladıgımda itunes telefonumu tanıyamadı hata olarakta : ağ bağlantısı kurulamadı yda buna benzer bir hata vermeye başladı.Olsun dedim jb yapmama engel olmaz sanırım diyerek tekrar denedim ve sonuç mu? :

Yine %60 ta kaldı ve üzgün surat ifadesi çıktı.

İlk defa cok şaşkınım bir jb bukadar mı problemli olur ya.Ne yapacağımı şuanda bilmiyorum.( işin kötü yanı itunes yedeğimi de itunes da göremiyorum yani fotolar 1000den fazla tel no ve uygulamalar gitti.Yeni sürüm itunes ile acaba yedeğim geri gelirmi? onuda bilmiyorum :(((( bu cok canımı sıktı.)

Üstelik jb de yapamamanın verdiği üzüntüde ayrı bir can sıkıyor.
    Rica etsem bana bu sorunlarım hakkında yardımcı olabilecek birisi var mı?

Teşekkürler.

telefonunu kapat itunesi aç home tuşuna basılı tutarak sarj usb kablosunu telefona tak kurtarma modunda sistemi geri yüyle düzelir

• Arkadaşlar vietnam sitelerinde gezerken TaiG JBreak ın 2320 versiyonun çıktıgını gördüm ve orada verilen linkten indirdim.Birde böyle deneyeyim dedim ve yaklaşık 1.50 dk da JailBreak yaptı. :))))

Yalnız dikkat edilecek konular :

1- Telefonunuzdan sim kartı çıkarın.
    2- Wifi ve bütün bluetooth bağlantılarını kapatın.
    3- itunes 12.0.1.26 versiyonunu pc ye kurun
    4- Pc deki bütün antivirüs , Essential vb. gibi uygulamaları kapatın.

ve linkten Taig jbREAK 2320 son versiyonu yükleyin ve açıp çalıştırın.
    5- 3K kutucugunda ki tık işaretini kaldırın.

Ve mutlu son oldu.

Teşekkürler herkese.

TaiG JBreak 2320 son versyon.TaiG JBreak2320 indirebilirsiniz.

Taig 8.4 hayatımda ilk defa jailbreak yapamadım

Taig 8.4 hayatımda ilk defa jailbreak yapamadım

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.