Şimdi Ara

Takamine aldık Jasmine Geldi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnternetten Takamine G320 sipariş verdim, Jasmine JO36 diye bir model geldi. Araştırıyorum ama hiçbir sonuç elde edemedim. Takamine' nin web sitelesinde ilgili model yok. Yan ürün gibi ayrı bir web sitesi var. Fiyat araştırmasına hiç girmeyeyim, kimisinde G320 kimisinde Jasmine daha pahalı.

Bilgisi olan varsa paylaşsın, iade edeyim mi? Kullanayım mı?

İyi günler..

• quote:

Orijinalden alıntı: ilishki

Selamlar,

İnternetten Takamine G320 sipariş verdim, Jasmine JO36 diye bir model geldi. Araştırıyorum ama hiçbir sonuç elde edemedim. Takamine' nin web sitelesinde ilgili model yok. Yan ürün gibi ayrı bir web sitesi var. Fiyat araştırmasına hiç girmeyeyim, kimisinde G320 kimisinde Jasmine daha pahalı.

Bilgisi olan varsa paylaşsın, iade edeyim mi? Kullanayım mı?

İyi günler..

Hocam jasmine takamine un yan markasıdır.squier fender misali.ama bahsettiğiniz modeli bilmiyorum ama sanırım fiyatları yakınmış.isterseniz aldığınıx yere sorun neden böyle oldu diye muhtemelen denk modellerdir ve stokta size gönderilen vardır.her neyse durumdan rahatsizsaniz tabi ki degisim veya iade isteyin ama gitarı begendiyseniz tinisi hosunuza gittiyse siz bilirsiniz iade etmeyebilirsinizde Jasmine de kotu bir marka değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G320 uretimden kaldirildi onun dengi olarak baska urun gondermis olabilirler ama kesinlikle senin siparis verdigin urun disinda senin bilgin olmadan baska bir urun gonderemezler, bence hemen iade et boyle cakallara yuz verilmez. Hangi siteden aldin ?

Ayrica Jasmine Takamine'nin bir alt-yan kategorisi gibi bir sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Pacino -- 27 Ocak 2015; 23:54:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah iade ettim, kendileri de şaşırmışmış yerine Lag T66D sipariş ettim. İlginiz için sağolun arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.