Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TAKAS: 14pro max 256gb veriyorum, 14pro (düz) 512gb istiyorum Satın Al 14 Ekim 2023 04:37 1 1 TAKAS: 14pro max 256gb veriyorum, 14pro (düz) 512gb istiyorum Telefonu ambalajından açtım. Uluslarası garantisi olan modeldir. Hiç sim kart takılmadı, uçak modunda wifi kullandım. Foto video falan çektim, heves ile açtım ama çok büyük geldi. Daha ufak olan düz pro ile takaslamak istiyorum. Üzerine para ödeyebilirim.batarya ömrü 100% + kılıf + lens koruyucular + mat ekran filmi vardır. nokta hatasızdır. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 35000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 1 Mayıs 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün @@@ SATILIK 65 seviye (max) Boom Beach hesabı - Oyunun en zevkli seviyesidir - FİYATI İNDİRDİM !!! TAKAS: 14pro max 256gb veriyorum, 14pro (düz) 512gb istiyorum @@@ ALINIK Logitech Z5450 wireless arka uydu Cooler Master Stacker 101 Efsane Kasa + hediyeler