Şimdi Ara

takas etsem nasıl olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: onyaybey

BEN 17 YILDIR YAPIYOM BU İŞİ NE DİL ARADIM NEDE LİSAN HATAM ŞUDUR PC DE YABANCI OLA BİLİRİM KELİMELERİ EKSİK YAZMIŞTA OLA BİLİRİM AMA ŞUNU KABUL EDEMEM GİT DİL KURSU AL ALDIRACAK VARSA GELSİN BEN ADRESİMİ İŞİMİ VE DE YAŞIMI ETİKET OLARAK KULLANMAK İÇİN BURAYA YAZMADIM SADECE YUKARDA ATILAN İFTİRA ÜZERİNİNE BÖYLE BİR ACIKLAMADA BULUN DUM NE İŞ YAPTIĞIM ÇOKDA ÖNEMLİ DEİL DİLE TAKINTISI OLANLAR LOLİTOP YALASIN HEM TATLANIR HEM DE KIRCI OLMAZ

• KONUYA BAKİ OLALIM TAKINTILARI BIRAKALIM
  • Uff yorumları okurken ne güldüm be
  • adamın konuşmasına takılanlara gülüyorum sadece büyük insanlar böyle konuşuyorlar yeni öğrenmişler sizin gibi 24 saat pc başında değillerki
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRomst3r

Özel timde darbe mi aldın başına?

Koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: onyaybey

BENİ DOLAN DIRAN ADAM İÇİN SÖYLEYECEKLERİM VAR DOLAN DIRDIGIM CARIN NİKİNE ONU DA SÖYLESİN BEN 40 YAŞINDA BİRİSİYİM OYNADIGIM CARLARIN İSMİ 61 MAGE ONYAYBEY-MUHTARTR-DELİKURT WARİOR
    ADIM ÜNYAY YILDIZ POLİS ÖZEL TİMDE ÇALIŞIYOM SAMSUN İLİNDE SENİ TANIMIYOM BİLE DOLAN DIRMAK ÇOK DOLANDIRILMIŞIMDIR İYNİYETTEN İNSANLARA TANIMADIĞIN HALDE İFTİRA ATMA AYIP BENİN TAKMA ADIM ONYAYBEY DERLER BANA İSİM DEN DOLAYI ZOR SÖYLENDİĞİNDEN EYER BEN BU OYUNDA 1 ALLAHIN KULUNU DOLAN DIRDIYSAM BURDAKİ TÜM İNSAN LAR BENİM ............. EYER YOK SA SENİN .....................! EMİN OLMADAN İFTİRA ATMA

• BAK NE KADAR GÜZEL YORUM LAR YAZMIŞLAR İNSANLARI GÜLDÜRE BİLMİŞİZ NE MUTLU NO PANİK NO Z-R GÜLELİM YA DİLE VE LİSANE DEİL GÜLMEYE İHTİYACIMIZ VAR

>>> BU ÇEŞME GÜZEL ÇEŞME SU İÇECEK TASI YOK KIRMA İNSAN KALBİNİ ALLAHDAN BAŞKA YAPACAK USTASI YOK >>>>

SİZLERİ SEVİYORUM SONUÇTA İNSANLAR EKSİZ VEYA YANLIŞ BİR ŞEYLER ANLATMAYA ÇALIŞIYOR
  • arkadaşı malaybey diye aratırsanız daha cok bilgi alabilirsiniz hakkında

nese banane ya
  • Hemşeri çıktı abi ile dağılın bakalım
  • bu forumda bi moda var.
    birisi yanlisliklada olsa bi imla hatasi yaptigi zaman 2 sayfa adamla dalga geciyorlar
    sanki buraya yazanlarin hepsi turk dili ve edebiyati mezunu...
    bide dikkat ediyorum. ozellikle post kasmak icin 2-3 kisi ozellikle yapiyor bunu.

adam bastada soyluyor yazdiklarimda hata olabilir diye...

adamin dolandirici olduguda dusunulebilir
    adamin verdigi bilgiler dogru olduguda dusunulebilir
    ama alay etmeyelim lutfen
  • MALAYBEY KİM YA SEN DAHA KONUŞUYON ORDAN YILLARDAN BERİDİR ONYAYBEYİ KULLANIYOM LA OLUM SEN AL BENİM GÜNAHIMI PC NİN TUŞLARI VE BU YAZILAR ŞAHİT OLACAK ATTIGIN İFTİRANIN NERE LERE VARDIGINDAN HABERİN BİLE YOK O KADAR ACIKLAMA YAPTIM BİLGİ VERDİM ADRESİMİ DEŞİFRE ETTİM AMA SEN DAHA DEVAM EDİYON BU DURUM DA KARLI OLAN BENİN İFTİRAN DOLAYI HAKKIMI SANA HELAL ETMİYOM

ERZURUM LUYUM ALLAHINA KADAR DÜRÜSTÜM KALDIKİ SENİN GİBİ ÇAPULCULARI DOLANDIRAÇAM

DEDİYİN GİBİ İMLA HATALARINA TAKILAN ÇOK ON LAR UTANMA ZARINI DELİP HAKAERT SAFASINA GEÇMİŞLER BEN KONUŞTUĞUM GİBİ YAZIYOM

YİNE DİYOM NOKTA OLMAK İÇİN VİRGÜL KADAR EYİLMEM

NEDEDİKSE O NE YAZDIK SA O
  • bu site ye bi konu açıldıgın da hemen malum kişiler girip vay önce sen dilini düzelt alay ediçi yorumlar yapılıyor

soru: ali dün akşam istanbula gitti sözcüğünde gitmek kelimesi neyi vurgular

a-ali dün gece istan bula gitti
    b-ali arkadaşıyla beraber istan bula gitti
    c-ali istan bula yorgun bir şekilde gitti
    d-ali istan bula sabaha karşı gitti

ya kardeşi bana göre bütün şıklar doğru ali ne olursa olsun gitmiş istan bula

sonuç ta ben meramımı anlata biliyormuyum yazdıklarım dan birileri ne demek istediyim anlıyor lar yukar daki örnekte ki gibi ali istan bula gitti ben bunu anlıyom bana ne yanlış sıktan hepsin dede gitmi.

alla alla

ha bu arada general olana madalyon vereceklermiş eleştirmenlere bilir kişiler düşüyom bu notu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.