Şimdi Ara

Takas Gerçekleşmiştir Lütfen Silermisiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Takas Gerçekleşmiştir Lütfen Silermisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlOnED@rK -- 4 Ekim 2008; 0:45:49 >

• plutoda 45 lvl wariorla takas etmeyi dusunurmusn.çarda pek birşey yok silahlar hariç kıyafeti yok.pk sı yok.100k parası mevcut.ama skillerini göstermeni rica edicem. vir de char pure int mi hybird mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IcanFaint -- 2 Ekim 2008; 22:08:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: IcanFaint

plutoda 45 lvl wariorla takas etmeyi dusunurmusn.çarda pek birşey yok silahlar hariç kıyafeti yok.pk sı yok.100k parası mevcut.ama skillerini göstermeni rica edicem. vir de char pure int mi hybird mu?

45 lvl warriorda 71k sp varsa neden olmasın char full int.bu lvlde kıyafeti ve silaha önem verseydim para kalmazdı 100k para sorun değil para halledilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlOnED@rK

quote:

plutoda 45 lvl wariorla takas etmeyi dusunurmusn.çarda pek birşey yok silahlar hariç kıyafeti yok.pk sı yok.100k parası mevcut.ama skillerini göstermeni rica edicem. vir de char pure int mi hybird mu?

45 lvl warriorda 71k sp varsa neden olmasın char full int.bu lvlde kıyafeti ve silaha önem verseydim para kalmazdı 100k para sorun değil para halledilir.

hyr 5 k sp var.ayrıca spearmış bu görmemiştim.spearlar ilgimi çekmiyor.heleki pure intse

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: AlOnED@rK

quote:

hyr 5 k sp var.ayrıca spearmış bu görmemiştim.spearlar ilgimi çekmiyor.heleki pure intse

senin çekmiyor olabilir zaten sağol 45 lvl chara ihtiyacım olsa 3 lvl daha kasardım

• up

up

up
  • 52 lvl glavie olur mu?

msn:
    bjk_2672@hotmail.com
  • Up
    Up
    Up
  • Up 100 m de takasa dahil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Breslaw

Up 100 m de takasa dahil mi ?

Resimlerde Gördüğünüz Herşey Dahil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlOnED@rK -- 3 Ekim 2008; 16:02:56 >
  • 50 LvL rogue yle takas yaparmısın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _N3FR3T_

50 LvL rogue yle takas yaparmısın...

Hayır Tşk Ederim
  • Kac LwL İstiyorsun Bu Chara Karsılık Olarak ? Ve istediğin Build Ne Bende Saturnde Oynuyorum Profilimde Yazıyor Nickim Suan da Üniversite Başlıyacagından Dolayı Ispartadayım Bi Fiyat Veya istediğin Charı Söyle Ona Göre Halledelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: DostDeli

Kac LwL İstiyorsun Bu Chara Karsılık Olarak ? Ve istediğin Build Ne Bende Saturnde Oynuyorum Profilimde Yazıyor Nickim Suan da Üniversite Başlıyacagından Dolayı Ispartadayım Bi Fiyat Veya istediğin Charı Söyle Ona Göre Halledelim

Görüştük Biz :D

Uppidik Dx
  • up

up

up
  • up
    up
    up
  • şimdi char pure int dimi.ve de wariordan kesin vazgeçtin?
  • quote:

şimdi char pure int dimi.ve de wariordan kesin vazgeçtin?

45 lvl karaktere ihtiyacım OLSA 3 Lvl Daha Kasardım Tşk Ederim Ama Gerek Yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlOnED@rK -- 3 Ekim 2008; 22:49:56 >
  • up

up

up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.