Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
Merhaba arkadaşlar. G2 telefonumu 32 gblık G3 ile takaslamak istiyorum. Üste makul ölçüde gereken ne ise verilir ancak kampanya ile 1250 tl ye alınabilen cihaza sıfırından fazla fiyat çekmeyiniz. Bende size g2min 1800 küsür liralık faturasını gösteririm sorun değil. Telefon resimlerini ekleyeceğim. Silikon kılıf ile kullandım. Arka stickeri hiç çıkarmadım. Ekranını da sürekli koruyucu ile kullandım. Orjinal aparat, kutu ve faturası bulunmaktadır.
Takasta 300 tl verebilirim. Yada satın almak isteyen olursa 850 tlye verebilirim. 400 daha ekler gider sıfır bir cihaz alabilirim bende. Herkese hayırlı alışverişler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Bende de 32 gb daha 20 ay garantisi devam eden avea'dan alınma g3 için aynısını söyleyebilirim. Buradaki kıstasın ilk alındığı zamandaki faturası değil bu günkü değeri. Dediğin gibi üzerine 300 TL vererek dediğin gibi g3 alabilirsin ( yurt dışı, pasapart kayıtlı ) ama senin kriterlerine sahip bir telefon istersen Türkiye garantili vs. fiyatı yükseltmen gerekiyor sanırım.