Şimdi Ara

Takasa Acil Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar elımdekı dual shard rebırt +1 var adam ıkısıne rol +3 verem dıyo sizce verıyımmı cabuk acıl dc olmadan

• yaw kimse vermez seni kekliodur dupe item bile olsa vermez
  • allahını sevıorsan saçma sapan topicler açma ya adam sana rol +3 verıor yok bide kabul etmıcenkabul et hocam ne diek gereksiz bir topic
  • sallama biz duke kesmiştik cafede adamlar dediler bi rol cıkarsa cafeyi ful giyindiririz ama cıkmadı
  • Şansa bak ya o kadar bos kestm rol roc cıkmadı hep rob çıktı artık yanımda bıle cıksa bos kesmıyorum başkalarını çagrıyom sıyırmak uzreyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CüNeYt788

sallama biz duke kesmiştik cafede adamlar dediler bi rol cıkarsa cafeyi ful giyindiririz ama cıkmadı

duke mi
  • eğer öle bişe veriosa düpedir kesin taiki al ama direk elinden çıkar derim o rol +3 le dual shard +8 çekersin ;)
  • rol +3 dual shard +7 adam keklio seni anlamadın mı rol +3 27 tane rol demektir
  • Ben olsam vermem %99 dupedir ve silinir elin boş kalırsın çünkü dupe olmayan bi rol +3 ü kimse dual +7 sharda vermez +0 rol ü bile vermezler
  • gercekse rol +3 ü al silinmeden ticaret ile sat
  • Rol ler düpedir kesn verme sakın shardları, rol ler silinirse olan senin shardlara olur.
  • BENCEDE SAÇMALAMA ROL +3 DEN BAHSEDİYORUZ AMA ALDIĞIN DA DİREK ELİNDEN ÇIKAR BENCE DÜPE
  • tamam yorumlara baktım. peki ya Dupe deilse

bence takas et derim. herşeyi alırım üstüme vallahi. adam dual shard'a rol +3 vericek ben forumda "Takasa BaKın AciL" mi dicem
  • 27 tane RoL ü Upgrade etmeye hiç bir hilesiz kullanıcının Dötü yemez
  • TAKASI YAP ARDINDAN HEMEN PARAYA YADA ITEME ÇEVİR BORU DİİL +3 AMA DUPE OLMASI ÇOK ÇOK YÜKSEK ÇÜNKÜ ADAM O +3 ROL LE ELİNDEKİ +7 DUAL SHARDLARDAN 6 CHARINA ÇEKER

Takasa Acil Bakın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.