arkadaslar elımdekı dual shard rebırt +1 var adam ıkısıne rol +3 verem dıyo sizce verıyımmı cabuk acıl dc olmadan
yaw kimse vermez seni kekliodur dupe item bile olsa vermez
allahını sevıorsan saçma sapan topicler açma ya adam sana rol +3 verıor yok bide kabul etmıcenkabul et hocam ne diek gereksiz bir topic
sallama biz duke kesmiştik cafede adamlar dediler bi rol cıkarsa cafeyi ful giyindiririz ama cıkmadı
Şansa bak ya o kadar bos kestm rol roc cıkmadı hep rob çıktı artık yanımda bıle cıksa bos kesmıyorum başkalarını çagrıyom sıyırmak uzreyım
quote:
Orjinalden alıntı: CüNeYt788
sallama biz duke kesmiştik cafede adamlar dediler bi rol cıkarsa cafeyi ful giyindiririz ama cıkmadı
duke mi
eğer öle bişe veriosa düpedir kesin taiki al ama direk elinden çıkar derim o rol +3 le dual shard +8 çekersin ;)
rol +3 dual shard +7 adam keklio seni anlamadın mı rol +3 27 tane rol demektir
Ben olsam vermem %99 dupedir ve silinir elin boş kalırsın çünkü dupe olmayan bi rol +3 ü kimse dual +7 sharda vermez +0 rol ü bile vermezler
gercekse rol +3 ü al silinmeden ticaret ile sat
Rol ler düpedir kesn verme sakın shardları, rol ler silinirse olan senin shardlara olur.
BENCEDE SAÇMALAMA ROL +3 DEN BAHSEDİYORUZ AMA ALDIĞIN DA DİREK ELİNDEN ÇIKAR BENCE DÜPE
tamam yorumlara baktım. peki ya Dupe deilse
bence takas et derim. herşeyi alırım üstüme vallahi. adam dual shard'a rol +3 vericek ben forumda "Takasa BaKın AciL" mi dicem
27 tane RoL ü Upgrade etmeye hiç bir hilesiz kullanıcının Dötü yemez
TAKASI YAP ARDINDAN HEMEN PARAYA YADA ITEME ÇEVİR BORU DİİL +3 AMA DUPE OLMASI ÇOK ÇOK YÜKSEK ÇÜNKÜ ADAM O +3 ROL LE ELİNDEKİ +7 DUAL SHARDLARDAN 6 CHARINA ÇEKER
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme