Şimdi Ara

Takaslandı SİLİNEBİLİR. ( Huntsman Slaughter - MW ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Anka+half diamond du sanırım patterni ki bir arada 2 değer katan şekin bir arada bulunması kesinlikle overpay kazandırır ki kazandırmış güzel trade olmuş gg wp :) keyifli oyunlarda kullanın :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plips06

Anka+half diamond du sanırım patterni ki bir arada 2 değer katan şekin bir arada bulunması kesinlikle overpay kazandırır ki kazandırmış güzel trade olmuş gg wp :) keyifli oyunlarda kullanın :)

Aynen ustad ikisi birden olunca fiyatı yükseliyor.Su anda 4 knife skinde pattern farklılıklarından dolayı market fiyatının işlemediği itemler var. Göründüğü gibi bendeki onlardanmış.Sonuçta markette 500 lira olan itemi işi bilen ve meraklısı %125 gibi bir fiyata alır.
    İyi niyetini içinde teşekkür ederim.
  • Var var olmazmı patternleri anlatan bi konu hazırlamaya çalıştım kendimce az çok biliyorum nakit olarak direk market fiyatı istenebilen hatta daha fazlası takasta overpay alabileceğiniz itemler onlar ki sizinkide öyle konu üste taşınınca bakma şansım oldu güzel takas yapmışsınız tekrar keyifli oyunlarda kullanın :) bende bayonet cw ft(mw look) vardı huntsman cw ft+awp asiimov ww ye vermiştim birde huntsman cw ft(mw look) vardı onun üstüne 10k ekleyip flip doppler almıştım. bazı skinlerde görüntü bile oldukça fiyat farkettiriyor :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.