Uzun zamandır doğru düzgün ilgilenmediğim bir hesap,şimdi takasa çıkarıyorum.. Yetenekleri: Müzik » Temel Bestecilik Sosyal » Temel Aşçılık Hayvan Eğitimi Tıp » Temel Tıp Enstrümantal » Temel Telli Enstrümanlar Elektro Gitar Bilim » Temel Fen Temel Mühendislik Temel Davranış Tüm yetenekler 5 yıldızlıdır..Yetenek arttırmaya işlerim yüzünden zaman ayıramadım..Oyun yılı olarak 3 yıldan fazla Glasgow'da doktorluk yaptım.. Şu anda aşçı ve maaşım 2000 YTL.. İkametim Glasgow şehrindedir.. Ev kontratları: Anne evindeki oda , Berlin - Haftalık ödeme: 0 YTL Daire , Ankara - Haftalık ödeme: 55 YTL Daire , Glasgow - Haftalık ödeme: 55 YTL Şu anda Ankara'dayım.. Maddi Durum 27 639 YTL Nakit Para 13 055.6 YTL Bankadaki Para Karakter 26 yaşındadır.Kişisel özelliklerinden en fazla zekaya verdim,seviyesi mükemmeldir..Takas yapmak isteyen varsa buradan yazsın.. Silkroad,Metin2 önceliklidir.. Başka sorularınız varsa sorabilirsiniz.. Popmundo bölümündede açmıştım ama oradaki online sayısının azlığından dolayı ilgi görmedi..