Merhaba,
RX 5500XT 8GB PULSE = 3000₺
Daha önce eşime Sims 4 oynayabilmesi için bir ekran kartı almıştım, ancak mining dönemi çok kârlı olduğu için kartı büyük ihtimalle 6 ay süreyle mining için kullanmıştım.
Sonrasında kart yine Sims’e geri döndü. Mining tamamen bitince eşime bir 3060 Ti verdim ve bu kartı yedek olarak saklamıştım. Şimdi kartları yenileyeceğim için, bu kartı satmaya karar verdim.
Kart temiz, hiçbir sıkıntısı yok ve hiç açılmadı. (Thermal pad ve termal macun değişimi yapmayı düşünebilirsiniz.)
Furmark testi yapıldı, BF1’de 5180x1440 çözünürlükte ve yüksek ayarlarda bir el oynandı.
Test Tarihi: 27.02.2025
Performans olarak 1650, 1660 ve 590 modelleriyle eşdeğer.
Teklifleri pm veya telefona yönlendirebilirsiniz

RX 5700XT NITRO +SE = 5000₺
Daha önce satın aldığım ekran kartı çoğunlukla oyunlar için kullanıldı, ardından yaklaşık 6-8 ay boyunca mining yapıldı.
Uzun süredir yedek kart olarak kenarda duruyordu ve hiç kullanılmadı. Güncel FurMark test sonuçlarını görsellerde bulabilirsiniz.
Fan testi yapıldı, herhangi bir sorun yok. WoW oynadığım için en yoğun bölgede deneme yaptım, kart sorunsuz çalıştı. Hâlâ sevdiğim ve iyi performans veren bir kart.
Test tarihi: 27.02.2025.
Kart hiç açılmadı sadece fanlar temizlendi. Termal pedleri ve termal macunu değiştirirseniz daha iyi olur.

Elimde bi PSU var birde, tam kapasitede kullanılmadı, her hangi bir sıkıntısı yok, 1500 ₺ bırakırım, kargo alıcı öder.
https://www.hepsiburada.com/rampage-btc-1650-1650w-16-6-2p-pci-exp-kablolu-14cm-fanli-bitcoin-mining-power-supply-pm-HB0000099H55
Tek sıkıntısı orijinal fanı 140lık çok yüksek devirde çalıştığı için çok ses yapıyor normal fan ile değiştirseniz çok iyi olur ben öyle yapmıştım.
Onun dışında fazladan olan monitörü satıyorum.
Bir sıkıntısı yok. Kutusu mevcut. Garantisi bitmiştir.
Samsung Monitör LS27R350FHMXUF 27" 75hz 5ms Full HD Freesync IPS = 3000₺
Ekran Boyutu (İnç)27 İnç
Ekran Boyutu (cm)68.6 cm
Ekran Çözünürlüğü1920x1080 piksel
Çözünürlük Standardı FHD
Ekran Teknolojis iIPS
Yenileme Hızı 75 Hz
HDMI (Type A)Var
HDMI Versiyonu1.4
HDMI Giriş Adedi1
DisplayPort (DP)Yok
USB-C (Type-C)Yok
Mini DisplayPort (mDP)Yok
DVIYok
D-Sub (VGA)Var
USB-A (Type-A) HubYok
Kulaklık Çıkış (3.5mm)Yok
Ses Girişi (3.5mm)Yok

Bu arada çok soran oldu zamanda, şimdiden yazıyım, kartlar mining yapılırken ter temiz odada klima ile soğutuldu. Her kartın ayrıca giriş çıkış fanı bulunmaktaydı.
Sattım kartlarda şu zamana kadar bir sıkıntı çıkmadı alanlara sorabilirsiniz.
Sorularınız varsa eğer Whatsapp'ta konuşmak için tıklayın
PM atabilirsiniz... hep forumdayım.
Herkese bol satışlar.
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.