Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al SAATLER HAKKINDA BİLGİLER: jacques lemans THY nin basketbol eurolig sponsor saatidir sıfır olarak aldım hemen hemen 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum çapı 45 mm saat başı-normal alarm kronometre tarih-gün-dual time göstegeli dijital kısmın aydınlatması mevcut Q&Q sıfır olarak aldım 2 yıl olmuştur çok fazla takmadım saat başı alarm-5 farklı günlük alarm kronometre su geçirmez deniyor ama denemedim çapı 45mm casio MDV-302 sıfır olarak aldım 3 yıl civarı olmuştur sorunsuz kullanıyorum çapı 45 mm paco loren sıfır olarak aldım 1 ay kadar oldu kutusu ve garanti belgesi mevcut 2 saat ve tarih aktif olarak çalışıyor diğer ibreler göstermeliktir çapı 52 mm saatleri takas etmek istiyorum takas seçenekleri: ***hepsini verip tek kaliteli otomatik veya quartz mekanizmalı bir saat ile casio g-shock-protrek dijital,dijital+analog modelleri ile diezel marka gösterişli modelleri kaliteli u-boat replikaları ile olabilir ***2 veya 3 tanesini verip şarjı uzun giden ios ile uyumlu markalı akıllı saatler ile ***herhangi 1 veya 2 tanesini verip mi band 2(ekranlı olan modeli) veya anlık nabız ölçebilen ios uyumlu akıllı bileklik ile bu seçeneklerin dışında tüm mantıklı takas tekliflerini değerlendireceğim teklifler pm den ve ayrıntılı lütfenSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün iphone 12 Pro Max 128gb fiziksel çift sim kartlı iphone 11 pro Max 64gb -12 Pro Max 128gb iphone 12 Pro Max (silver)128gb fiziksel çift sim kartlı satılmıştır ilgi için teşekkürler