Şimdi Ara

Takaslık veya Satılık - Samsung M7 - 32'' 4K Smart monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Takaslık veya Satılık - Samsung M7 - 32'' 4K Smart monitör

Selamlar,

Teknosa'dan aldığım Samsung M7 monitörümü sRGB oranları daha iyi olan bir 4K monitörle değiştirmek istiyorum. Monitör aynı zamanda smart monitördür, kumandalıdır. Cok akıcı çalışan bir menüsü var. Netflix gibi uygulamalarda çok güzel 4K performansı var incelemelerine de bakarak okuyabilirsiniz ancak ben tasarım yapacağım için artık renk doğruluğu yüksek bir 4K monitör'e geçiş yapacağım. Monitörünüzün kalitesine göre üstüne para da verebilirim, İyi renk performansı veren 4k 27'' monitör tekliflerine de bakabilirim. Hiç bir taşınma vs görmediği için çiziksiz tertemizdir. Kutu çok büyük olduğu için atmıştım, Garanti süresinin dolmuş olmalı 2 yılı geçmiştir. Belgeye baktığımda buraya ekleyeceğim. Ölü pikseli yoktur test ettim. Yer Kadıköy'dür.

Satın almak için rakam: 7000tl'dir

Monitöre ayrıntılı bakmak isteyenler için;

https://www.amazon.com.tr/Samsung-LS32DM702UUXUF-HDR10-Ak%C4%B1ll%C4%B1-Monit%C3%B6r/dp/B0D3VFPBK9/ref=pd_day0_d_sccl_2_27/258-1044551-2233340?pd_rd_w=aCTdQ&content-id=amzn1.sym.17a3f55d-c94e-4bd8-9dc5-ae84ad3b2e0d&pf_rd_p=17a3f55d-c94e-4bd8-9dc5-ae84ad3b2e0d&pf_rd_r=QC6ZWKTCPP87TKDQ3JTH&pd_rd_wg=50eGb&pd_rd_r=59dc7cd8-fa78-4f01-88bc-ea1e8900ad6c&pd_rd_i=B0D3VFPBK9&psc=1

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Ürün satışta mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Booth B kullanıcısına yanıt
    Hala satılık mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar evet satılık hala

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.