Şimdi Ara

Takaslık Sorunsuz İphone 8 64 Gb(Tr Cihazı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli Renk #Siyah Model #Iphone 8 Kapasite #32 GB İlan Türü #Satılık #Takaslık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Takaslık Sorunsuz İphone 8 64 Gb(Tr Cihazı)
    Kutusu, orijinal şarj kablosu-adaptörü, orijinal kulaklığı ile çiziksiz ve sorunsuz bir cihazdır. Sürekli kırılmaz cam ve kılıf ile kullanılmıştır. Sadece İphone 6s plus, 7 plus ve 8 plus en az 32-64gb hafızalı modeller ile takas düşünüyorum. Aktif kullandığım cihaz olduğu için sadece takas düşünüyorum ama nakit tekliflerine de açığım. Pili orijinal ve hiç değiştirilmemiştir yüzdesi 81 dir. An itibariyle tüm günü çıkarıyor. Kocaeli çevresi ve özellikle gebze içi elden alışveriş düşünüyorum. Takas fiyatı 3600 liradır.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3600 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 28 Temmuz 2020 Satıldığı Şehir : Kocaeli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

• iphone 8 32GB mı vardı? İnternetten de biraz bakındım ama bir şeye denk gelemedim. Min 64GB olarak çıkmadı mı piyasaya? Gece gece hayal mi görüyorum diye sorguluyorum kendimi şu an.
  • Pardon hocam yanlış yazmışım güncelliyorum ilanı, teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haktanerbatir

Pardon hocam yanlış yazmışım güncelliyorum ilanı, teşekkürler.
    Rica ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Iphone 11 64 GB
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.