Şimdi Ara

Takaslık Steam Hesabım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Steam Hesabımı takas için kullanıyorum. aslında hepsini oynıyorum hala fakat artık cok zamanım olmadığı için sadece cs oynamak istiyorum. itemlere ekonomim yetmediği içinde steam hesabımı ile takas yapmaya karar verdim.

Steam hesabımın içinde olanları bir bir fiyatlarıyla yazıcam arkadaşlar ve karşılığında da buna eş değer item veya itemlere takas edicem.

İçindekiler;

Mount And Blade: Warband - 29,99 TL

ARMA 3 - 124,00 TL

Arma 3 DLC Bundle - 52,00 TL ( Arma 3 Karts, Arma 3 Helicopters, and Arma 3 Marksmen gibi özel araçları kullanmanız için gerekli paket)

Dayz - 76,99 TL

H1Z1 - 31,00 TL

Planetary Annihilation - 49,00 TL

Chivalry: Medieval Warfare - 39,00 TL

Blade Symphony - 18,00 TL

R.U.S.E 15,00 TL

Insurgency - 24,00 TL

Toplamda: 458,98 TL gibi bir miktar yapıyor. PM yoluyla ulaşabilirsiniz arkadaşlar. Detayları orada konuşuruz.

Satıcağım steam hesabı:http://steamcommunity.com/profiles/76561198131187023/

önemli not: Lütfen steam hesaplarını incelerken oyunların kalitesine bakın çok olup olmamasına değil. iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Yoda_ -- 22 Temmuz 2015; 17:02:05 >

• O oyunların fiyatlarini indirimli fiyatlardan hesaplamalısınız.Kimse bu oyunlara 450 tl değerinde item vermez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek indirim arma 3 te gördüm oda 124 değil 70 tl idi aldığımda DLC lerle birlikte bana 125 e gelmişti yine. 50 TL bir indirim yapabilirim ama öyle sabit bir fiyat yok zaten kafamda rakamlar oynayabilir. sadece teklif edilcek itemleri görmem lazım illa o fiyat tutsun demiyroum zaten :)
  • Güzel hesap hayırlı takaslar, yanız gelen tekliflerin beklentini karsılıcağını pek sanmam beklentini biraz daha alçaltman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ss_kage

Güzel hesap hayırlı takaslar, yanız gelen tekliflerin beklentini karsılıcağını pek sanmam beklentini biraz daha alçaltman lazım

teşekkür ederim. teklifler gelsinde konuşuruz zaten beklentim cok yüksek değil. ama düşükde değil. Dandik oyunlarla dolu hesap vermiyorum. ama ben oynayacak zaman bulamıyorum bari başkası oynasın kafasındayım şuanda.ama tabii ki kazıklanmakta istemiyorum. :) umarım her iki taraf içinde hayırlı olur
  • Master_Yoda_ M kullanıcısına yanıt
    İnş kısa zamanda uygun Bi teklif gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekliflerinize keyleride ekleyebilirsiniz.
  • up!
  • Steam Fiyatına %40 gibi bir Yaz Ortası indirimi yapıyorum takas esnasında bilginize..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.