Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 TAKASLIK TABLET Satın Al 26 Ağustos 2016 18:00 1 1 TAKASLIK TABLET Arkadaşlar 2 adet tablet var elimde Pranha Business 7'' serisi tertemiz durumda ikiside kullanılmıyor bir çekmeceye koydum. Atom işlemcili bir Netbook ile takas istiyorum halihazırda zaten i5 işlemcili stabil Laptobum var ancak biraz mobil Win7 ihtiyacım olması nedeni ile acele takas yapabilirim farkı konusuurz ancak 50 liralık malı 80 isteyenede benim de fiyatım değişir tabii..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 200 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TAKASLIK TABLET SONY AKILLI KUMANDA SONY FH 828 150 TL
quote:Orijinalden alıntı: coolgeo Ürünün kendisine ait fotograflarını görebilirmiyiz. Hayırlı satışlar diliyorum. eve gidince çeker koyarım ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün TAKASLIK TABLET SONY AKILLI KUMANDA SONY FH 828 150 TL