Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Takaslik veya satılık God of War Ragnarok komple hesap Satın Al 22 Kasım 2023 14:53 1 1 Takaslik veya satılık God of War Ragnarok komple hesap God of war Ragnarok satılık komple veya takaslikPs5 aldığımda ayri bir maille kullandim, oyunu komple bitirdim. Amacim diğer oyunları oynamak. SpiderMan 2 , Alan wake 2, hogwarts legacy gibi yeni oyunlarla takas yapabilirim veya bunları alabileceğim bir ücrete satis yapabilirim. Ticaretinde değilim derdim değiştirip oyun oynamak ek bütçe olmadan. Primary sec uğraşmıyorum komple hesap verilir alınır Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul,Üsküdar Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün God of war ragnarok komple satılık veya takaslik Takaslik eski üyeler ile God of war Ragnarok komple hesap Takaslik veya satılık God of War Ragnarok komple hesap