Ad Soyad: Şahin altıntaş Yaşadığı Yer: İstanbul / Başakşehir Msn: Siz Bırakın ben eklerim Gsm: Gerekirse Verilecek Önemli Bilgi: Evet arkadaşlar işin en önemli kısmı charı ilk ben üstüme alırım komple. Aracılık varmı bu sitede tam bilmiyorum ilk kez sro ile ilgili bir konu açıyorum. Güven konusunda sorununuz olmasın ALLAH korkusu olan biriyimdir. Gerekirse kesin takas etmek isteyen olursa özelden tc kimlik numaramı cep telefonumu vs. özel bilgilerimi verebilirim herhangi bir yanlış durumda şikayette bulunursunuz ki böyle bir problem olmayacağı için sorun etmiyorum şahsen. Dediğim gibi charı ilk alırım lütfen ısrarda bulunmayınız.
Karakter adı: MR_LEO Server : Xian Build : Warrior/ cleric LVL : 103 Istenen Karsilik : Server Olympus 103 yada 103+ fb set ve ff skiller chin spear nuker veya str bow - eu olarak ise sadece wizard
Genel Görünüş:
C sayfası:
Skiller:
İtemler:
Kasa:
Koleksiyon Kitapları:
Pet olarak great glider summon var ve 24 günü kaldı. Avatar olarak ise Metal Drakon Armor tam set şeklinde avatarı var ve 88m gold vardır charda. Sp gerekli skillere harcanmıştır. Exp ise %41 kasılmaya devam ediyor.