Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Takaslık Zuk Z2 Beyaz Satın Al 23 Ağustos 2018 12:18 1 1 Takaslık Zuk Z2 Beyaz Ekranın da çarpma sonucu çatlak meydana gelmiştir. O yüzden fiyatı uygun tutuyorum. Sağ alt köşede ekrana sıçrayan bir çatlak vardır diğerleri beyaz kısımda kalıyor. Kötü bir telefon kamerasıyla göstermeye çalıştımSanırsam ön camı çatlak o kadarını anlamam ben yine de komple ekran maliyeti üzerinden fiyat biçiyorumEdit : öğrendim dış cam çatlak aliexpresste 7 dolara bulunabiliyorKullanıma engel değil Arkada ve kenarlarda belli başlı kılcal çizikler mevcut dikkatli bakınca görülürBunlar dışında başka hiç bir sorunu yoktur. Sadece cihaz ve orjinal şarj aleti mevcutturSnapdragon 820 4/64 Sadece takaslıktır üzeri ne ise konuşulur pm den yazınız...Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Ryzen 5 5600 KUTULU+FANLI TEMİZ Takaslık Zuk Z2 Beyaz ZUK Z2 silinsin