Şimdi Ara

Take-Two 2022 Mali Yılında 21 Oyun Çıkarmayı Planlıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Rockstar Games, 2K ve Private Division'ın ana şirketi Take-Two Interactive, önümüzdeki üç yıl içinde toplam 62 oyun piyasaya sunmayı planlıyor.

1 Nisan 2021 - 31 Mart 2022 tarihlerini kapsayan 2022 mali yılında 21 oyun çıkacak. Bunlardan 4'ü ana oyun, 1'i bağımsız oyun, 10'u mobil oyun ve 6'sı daha önce çıkmış oyunların yenilenmiş sürümleri. 4 ana oyundan 2'si mevcut serilerin yeni oyunları ve 2'si yepyeni oyun.

Borderlands geliştiricisi Gearbox Software'ın yeni oyunu 2022 mali yılında gelecek.

2K'in NFL arcade oyunu 2022 mali yılı sonrasına ertelendi.

2023-2024 mali yıllarında ise 41 oyun çıkacak. 19'u ana oyun, 4'ü yarı ana oyun, 5'i bağımsız oyun, 10'u mobil oyun ve 3'ü daha önce çıkmış oyunların yenilenmiş sürümleri. 19 ana oyundan 7'si spor oyunu ve 4'ü oynaması ücretsiz oyun olacak.

• Yenilenenler; GTA5 ve RDR2, Yepyeniler; biri belki Bully 2 olabilir veya bir ara haberler çıkmıştı eski zamanlarda geçen savaş oyunu üzerinde çalıştığına dair o olabilir. İkincisini bilemedim ve heyecanladım açıkçası bu 2 yepyeni oyun için! :)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir Manhunt duyurulsa da bir sansasyon oluşsa kaç aydır oyunlarla ilgili pek konuşamıyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Firoles

Yenilenenler; GTA5 ve RDR2, Yepyeniler; biri belki Bully 2 olabilir veya bir ara haberler çıkmıştı eski zamanlarda geçen savaş oyunu üzerinde çalıştığına dair o olabilir. İkincisini bilemedim ve heyecanladım açıkçası bu 2 yepyeni oyun için! :)

sadece rockstar mı var T2'de :D
  • Red Dead Redemption 1 pc için gelse keşke.

• Sonuç cilalanmış gta v

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerisi heyecanlandırmıyor ki Mafia’da sıçtılar adamlar zaten diğer T2 yapımları bence leşşşş keşşşş :d Bully 2, Yeni savaş oyunu veya keşke yeni bir LA Noire gelse. The Warriors 2 de olabilir ya da Manhunt :d

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nedense aralarında bioshock varmış gibi hissediyorum

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.