Şimdi Ara

Takım arıyorum, her mevkide oynarım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Level 30 dereceli girdiğimden bu yana takımda mutlaka bir afk veya bir feeder bulunmakta malum bunlar yüzünden oyunu veriyoruz, toplam 70 oyundan 30'unu kazandım hala bronzdayım.Artık bir takım bulup yükselmem lazım, kötü oynamıyorum ama çok da pro değilim(5 ay oldu başlayalı).Oynadığım şampiyonlar: Garen, Nasus, Ashe, Miss Fortune, Volibear, Wukong genellikle bunları oynarım ama aklıma gelmeyen daha var.İyi günler teşekkürler.

TR : QmmeR

Bu arada 450'lik şampiyonları kötüleyenler var, lütfen yapmayın.

•  Takım arıyorum, her mevkide oynarım.

başlığı görünce aklıma bu geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Starce

Bursa çocuğuyuz değil mi bu?
  • Lolking de ranked team maçın var
  • Kaleci yapalım seni bizim takımda yarın gel başla
  • Oynadigin karakterleri basta sayarak kaybettin be kardesim . Takim arayan adam bunlari kullanirim diye not duser mi. Her lanede her karakteri oynayacak duruma gel. Ve bir main lane edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sir balık

Lolking de ranked team maçın var

evet takıma girdim, 5 maç filan yaptık ama takım dağıldı..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sol bek lazım fontainebleau sports club'a gelir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Oynadigin karakterleri basta sayarak kaybettin be kardesim . Takim arayan adam bunlari kullanirim diye not duser mi. Her lanede her karakteri oynayacak duruma gel. Ve bir main lane edin.

Yok abi açıkca söylüyorum hepsini oynarım ama bunlarda daha iyiyim diyorum.Her lanede oynarım ama hatalarım olur tabi(her lanede iyi değilim).Benim o hatalarımı söyleyecek bir takım lazım..Bu oyunu kafayı taktım iddaalıyım.Her zaman kendimi geliştiriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozubuyukomer

quote:

Orijinalden alıntı: Starce

Bursa çocuğuyuz değil mi bu?

• quote:

Orijinalden alıntı: gozubuyukomer

quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

Oynadigin karakterleri basta sayarak kaybettin be kardesim . Takim arayan adam bunlari kullanirim diye not duser mi. Her lanede her karakteri oynayacak duruma gel. Ve bir main lane edin.

Yok abi açıkca söylüyorum hepsini oynarım ama bunlarda daha iyiyim diyorum.Her lanede oynarım ama hatalarım olur tabi(her lanede iyi değilim).Benim o hatalarımı söyleyecek bir takım lazım..Bu oyunu kafayı taktım iddaalıyım.Her zaman kendimi geliştiriyorum.

İnsallah amacladigin yerlere ulasirsin kardesim. Senin adina hayirlisi olsun simdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• her lane de oynarım deme kendine belli bir rol belirle ondan sonra takım ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiosKid

her lane de oynarım deme kendine belli bir rol belirle ondan sonra takım ara

tamam, olur. Belirlediğim lane, solo top ve jungle
  • Cs sayını arttırmalısın. Çok az. Hele nasusa yaptığın farmı görünce

• Benimde aklıma bu geldi. Herifin her yerinden sivilce çıkıyor diye gördüm ceza almam dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rohan12 -- 11 Haziran 2013; 23:02:37 >
  • gece 10-11 yapıyoruz kardeşim kaleci lazım gelirsen oynarsın izmir/üçyol izmirspor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.