Herkese selam, Arkadaşlar, bundan uzun zaman önce ben ve bir kaç arkadaşım bir projeye başladık, bilgisayar,oyun ve teknoloji dünyasına bakış yapan bir web sitesi hazırladık. Tam işler rayına oturmuş, her şey güzel gitmeye başlamıştı ki elimizde olmayan sebeplerden ötürü projemiz yarım kalıp çöpe gitmişti.
Şimdi daha birikimliyiz, daha bilgili ve daha kararlıyız. Şu an hazırlık aşamasında olduğumuz ve yayına atılmamıza çok az bir süre kala site adresi vererecek reklam yapmayı reddediyorum. Bilgisayar ve oyun meraklısı olup yazı diline güvenen yazarlar, teknik bilgisi (flash banner, tasarım vb.) olan arkadaşlar ve herhangi bir konuda yardımı dokunabileceğine inanan herkesi bekliyoruz.
Katılımın çok olması en ideal kadroyu kurmamızı sağlayacaktır. Bu ciddi ve bir yandan da eğlenceli projede yanımızda olmak isteyenlerin bana mesaj atmasını rica ediyorum, böylelikle ayrıntıları konuşma fırsatı bulabileceğiz...
Şimdilik teşekkürler....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme