Şimdi Ara

Takım değiştimek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu aralar takım değiştirsem mi diye düşünüyorum. Galatasaraylıyım, küçüklüğümden beri severek tuttuğum takım ama artık zevk vermiyor. Tutasım gelmiyor. Ama başarısızlıktan değil. Zaten başarısızlık olsa büyük takım isterim. Fenerbahçeli ya da Beşiktaşlı da olmak istemiyorum. Göztepe ya da Karagümrük'e geçiş düşünüyorum. Siz hiç istediniz mi böyle bir şey ya da takm değiştirdiğiniz oldu mu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Takım tutmak öyle tercih ettiğin bir şey değil, doğuyorsun ve gözlerini açtığında kendini o takımın bir neferi olarak buluyorsun.

Ben çocukluğumda hayal meyal Altay Alsancak Stadı'nda maç izlediğimi hatırlıyorum, 13 yaşımda daha otobüs duraklarını bilmediğim halde ilk kez stadı kendi başıma bulup maçın yarısına yetiştiğimi hatırlıyorum. Babam olmadan velet halimle yol bilmeden ilk maça gidişimdi.

Böyle başladı herşey, kendi seçimim olmadan doğar doğmaz Altay'lı oldum.

Haliyle bunun değiştirilebilir bir şey olduğunu düşünmüyorum ben.

Ha sempati duyduğun takımları ayrıca desteklersin o ayrı mesele. Ben yurt dışı bazı sempati duyduğum takımların maçını izlerim hep mesela. Gol attıklarında sevinirim.

Ama bu main takım dediğimiz, kanımıza işlemiş takımı bırakıp başka takımı tutmak mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 18 Ağustos 2021; 23:43:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.