Şimdi Ara

Takım Elbise Alacağım Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Üniversiteden yeni mezun oldum daha önce hiç takım elbise almadım.
    Kamu kurumlarında ve polislik mülakatında gitmek için uygun fiyatlı takım elbise alacağım.
    Hangi renk ve nereden almamı önerirsiniz ?

• Gri renk takım elbise al... altına da aynı tonda gri ipek kravat.. kalitesi iyi olsun.. Boyner de indirimli Beymen ürünlerinden yada başka mağazalardan bakabilirsin
  • Tek takım elbisen olacaksa gri alma..
    Koyu lacivert çok belirsiz çizgileri olan bir kumaş bul
    4 mevsim giyilecek bir kumaş olsun
    Boyner de her markada güzel indirim olur herhalde ki önermişler
    Ben Beymen almazdım dandiktir biraz ama uygun fiyat demişsin idare etmeyecek kadar da dandik değildir
  • EcheLoN_ kullanıcısına yanıt
    Beymen dediğiniz 1000 TL üzeri şaka mı
  • ayakkabı ile kemer aynı renk olsun.
    takım elbise siyah ya da koyu lacivert olsun. tercihim siyah olurdu.
    resmiyet için iki düğmeli ceket. ayakta iken üst düğme ilikli otururken açarsın.
    gömlek tek renk mümkünse açık renk. tercihim burada da beyaz olurdu.
    kravat gömlekten koyu renk olmalı.

kalite için bütçe önemli. marka tavsiye edemem. ben bünyeden dolayı uygun fiyatlısını alırım. mülakat için son olarak diyeceğim şey takım elbise tek renk olsun.

benzer ve daha fazla öneriyi nette araştırabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atmosferikmotor

Tek takım elbisen olacaksa gri alma..
    Koyu lacivert çok belirsiz çizgileri olan bir kumaş bul
    4 mevsim giyilecek bir kumaş olsun
    Boyner de her markada güzel indirim olur herhalde ki önermişler
    Ben Beymen almazdım dandiktir biraz ama uygun fiyat demişsin idare etmeyecek kadar da dandik değildir
    Bu yoruma katılıyorum fakat lacivert yerine koyu hafif de parlağımsı bir gri kumaş olabilir.
  • Santiago Bernabéu kullanıcısına yanıt
    İlk 2 ürünü beğendim şık duruyor ama beden yok. 3. üründe fiyatı uygun gibi ama desenli diyor desen göremedim ben boynerde alınır mı ?

1)https://www.morhipo.com/kampanya/detay/19806570/75936/people-by-fabrika-takim-elbise

2)https://www.morhipo.com/kampanya/detay/21197852/75936/people-by-fabrika-takim-elbise

3)https://www.boyner.com.tr/fabrika-takim-elbise-691586

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 26 Eylül 2018; 9:29:3 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Takım elbise alırken kilonda önemli.. takım elbiseyi bozmadan bedeni oluyorsa iyi. yoksa takimi bozup pantolonu başka alman gerekir. Bedeni kötü olup araya kaçan sıkıştıran takım elbise giyilmez! Ucuz arıyorsan Ankara'daysan Kızılay veya ulustan 400 TL ye alabilirsin...

Keşke benim bedenimde olsa indirim sitelerinden George hogg gibi değişik markaların takımlarını alabilirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 26 Eylül 2018; 11:38:3 >
  • Bende iş gereği fazlaca takım elbise alıyorum, naçizane görüşüm "lacivert" tonlarındaki takım elbiseler her ortama ve mevsime ayak uyduruyor. Açık renkleri önermiyorum, lacivert dışında hangi renge odaklanırsan biraz koyu olması iyi oluyor. Tabi çok koyu olması iyi değil...

Ben önem derecesine göre farklı mağazaları tercih ediyorum :) Fakat size önerim ortalama kalite ve fiyat olarak "süvari"ye göz atabilirsiniz.
    boyum 1.79 kilom 76 bedende sorun olmaz galiba. Ankarada yaşamıyorum dışardan kazıklanmak istemiyorum. Morhipodaki ürünü kodla 260 tlye 1 beden büyük aldım dar duruyor. Umarım olur.
  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt
    Bende bu lacivert ürünü beğendim. 48/6 beden oluyordu. Bu ürün biraz dar gibi 50 beden sipariş geçtim. Olmazsa iade edip başka ürünlere bakacağım :)https://www.morhipo.com/kampanya/detay/19806570/75936/people-by-fabrika-takim-elbise?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 26 Eylül 2018; 11:44:9 >
  • Senin de fiziğin oradaki manken gibiyse iyi yoksa bileklere kadar baya dar duruyor, skinny gibi.. popo ağ kısmı önemli tabi...türk erkeklerin fiziyle uyumsuz bir takım..birde malzeme kalitesi biraz kötü %25 yün yazıyor..komple polyester

Dar olduğu için formu bozulmasın diye komple polyesterden yapmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 26 Eylül 2018; 14:15:10 >
    Zaten kotta mavi jeans skinny giyiyorum. Onun kadar olmazsa da biraz popo var bende. Malzemeden çok görünüşü güzel duruyor diye tercih ettim. Denerim olmazsa iade ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoseCity -- 26 Eylül 2018; 12:17:37 >
  • RoseCity kullanıcısına yanıt
    Paçası kısa alayım deme sakın bu takımlar güzel bu ayarlarda bakabilirsin bence.
    Adamın boy 1.88 . ve ondan bir beden büyük aldım yine sorun olurmuki ?
    Olabilir dostum takım elbiseler tam sana göre olmalı bence, fiyatını da göz önünde bulundurarak sorun olur diye düşünüyorum.
    ilk ikisi güzel ama pantolon bu kadar kısa olmasın.
    Pahalımı sence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.