Şimdi Ara

Takım Kuruyorum.(DH Black-DH White) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adc için oynayabilirim, özel mesaj atarsan konuşabiliriz.
  • Ekledim support oynayabilirim
  • ekle Devon Jade

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sa kardeşim öncelikle benim mainim solo metada olan birçok heroyu oynuyabiliyorum
    Oyundaki hesabım Daedeloth bu konuda gayet ciddiyim
  • Bu takim olayini büyütüp low elodaki forumdaslari da alarak lig sistemi yapsak? Bronzlar bir takim, gümüsler bir takim seklinde. Mesela hafta sonlari fikstür belirlenir ayni lcsdeki gibi oynanir hafta ici de takimlar dereceli oyunlarina devam ederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odd Adden

Bu takim olayini büyütüp low elodaki forumdaslari da alarak lig sistemi yapsak? Bronzlar bir takim, gümüsler bir takim seklinde. Mesela hafta sonlari fikstür belirlenir ayni lcsdeki gibi oynanir hafta ici de takimlar dereceli oyunlarina devam ederler.

Kendi aralarında kurarlarsa olur. Her ligten 1 temsilci seçilip yapılabilir. Temsilciler takımı kurarlar. Bronz- Silver -Gold şeklinde.
  • Jung hala bossa talibim nick erchithion plat 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nickim konuda yazıyor. Başvuracaklar ekleyip oyundan yazsın.
  • West: Gold 5 (ranked atmamaktan böyle yoksa platlarla oynuyorum 2-3 oyundur) Tr: Gold 3 (3 gunde silver 4ten çıkardım 33w9l smurf) liglerindeyim duşunursen mesaj atarsın
  • Hala boş yer varsa gelebilirim

Tr Gold 1 Main jungle-support

• quote:

Bu takim olayini büyütüp low elodaki forumdaslari da alarak lig sistemi yapsak? Bronzlar bir takim, gümüsler bir takim seklinde. Mesela hafta sonlari fikstür belirlenir ayni lcsdeki gibi oynanir hafta ici de takimlar dereceli oyunlarina devam ederler.

hocam benide bi latın 2 ye çıkartın be allah rızası için altın 3 serisinden 4 defa 4 e düştüm :(
  • Ben de gelebilirim arkadaşlarla gaming house tarzı bir şey yapmayı planlıyoruz yazın 1 aylığına. Orda girebilirim sabah akşam açık olurum. Kapalıysam telefon numaramı bırakırım ararsınız müsaitsem girerim vs. Ligim sezon4 elmas bitirdim sezon5 platin2 yim ranked girmiyorum yeni pc alana kadar girmeyeceğim. Hem ranked girmeyi çok sevmiyorum o yüzden teamranked çok iyi olur.

Not: Yakın zamanda yeni pc toplamayı düşünüyorum eğer toplayamazsam gelemem ne yazık ki bu pc ile lolü 5-15 fps de oynuyorum

Edit: Solo mainim fakat her yerde oynarım. (Botu pek sevmiyorum)
    Edit2: TR serverındayım. Westde 22 level hesap var onu 30 yapıp ona da gelebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxio -- 10 Haziran 2015; 22:25:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mojotr

quote:

hocam benide bi latın 2 ye çıkartın be allah rızası için altın 3 serisinden 4 defa 4 e düştüm :(

Elotost isleriyle ilgilenmiyorum

• Oyundan da ekledim burdan da yazdım da çok ciddiye alınmadı galiba takım işi

• DH Blackte oynamak isterim çünkü blacklerinki daha büyük oluyor

• Pek müsait değilim beyler. Online görünce beni , yazın. Gerisi kolay.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

Pek müsait değilim beyler. Online görünce beni , yazın. Gerisi kolay.

Arkadaşlara ekledin mi ondan da emin değilim. Oyuna girince özel mesaj at bari forumdan daha hiç denk gelemedik

• quote:

Orijinalden alıntı: SanchoT

DH Blackte oynamak isterim çünkü blacklerinki daha büyük oluyor

sakat
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.