Şimdi Ara

Takım Logosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fifa 11 de birisi bir mesaj attı, mal gibi kabul ettik. Player Hub'a bir takım logosu yüklendi. Taraftarı olsak neyse, ama şimdi nasıl kaldıracağımızı bilemiyoruz. Bilen yardımcı olan olursa sevinirim.

• Bu konuya cevap yazabilecek bilgiye sahip bir kardeş aranıyor, lütfen yardım edin.
  • Sakin ol korkma
    Virtual Pro>Pro Club menüsüne gir çıkan ekranda "Leave Club" tıkla, menü sırası tam doğru olmayabilir, karıştır biraz.

Seni kulübüne almış
  • bu degil çözüm. bana player hub a bi mesaj gelmişti, ben onu kabul edince bu logo yüklendi...
  • Arkadaşım denedinmi biliyoruzki söylüyoruz
  • Denedim denedim. Virtual pro ya hiç girmemiştim, oraya da girmiş oldum. Yani aslında orada bir takımım yokmuş. Sonuçta o takım Real Madrid oldu ve malum takımın logosu benim player hub da kaldı. Bu logo player hub a girdiğimde arka plan olarak, tıpkı bir masaüstü resmi gibi duruyor. Virtual pro dan Real Madrid'i sildim, gene logo duruyordu. Yani baska bir düzen var bu işte bence. Ama maalesef bulamadım.
  • nolur bu işe bi çözüm yaw
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yaw bilen bi Allah'ın kulu yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: mgozpinar

Denedim denedim. Virtual pro ya hiç girmemiştim, oraya da girmiş oldum. Yani aslında orada bir takımım yokmuş. Sonuçta o takım Real Madrid oldu ve malum takımın logosu benim player hub da kaldı. Bu logo player hub a girdiğimde arka plan olarak, tıpkı bir masaüstü resmi gibi duruyor. Virtual pro dan Real Madrid'i sildim, gene logo duruyordu. Yani baska bir düzen var bu işte bence. Ama maalesef bulamadım.

• bu ne şimdi cevap mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.