Fifa 11 de birisi bir mesaj attı, mal gibi kabul ettik. Player Hub'a bir takım logosu yüklendi. Taraftarı olsak neyse, ama şimdi nasıl kaldıracağımızı bilemiyoruz. Bilen yardımcı olan olursa sevinirim.
Bu konuya cevap yazabilecek bilgiye sahip bir kardeş aranıyor, lütfen yardım edin.
Sakin ol korkma Virtual Pro>Pro Club menüsüne gir çıkan ekranda "Leave Club" tıkla, menü sırası tam doğru olmayabilir, karıştır biraz.
Seni kulübüne almış
bu degil çözüm. bana player hub a bi mesaj gelmişti, ben onu kabul edince bu logo yüklendi...
Arkadaşım denedinmi biliyoruzki söylüyoruz
Denedim denedim. Virtual pro ya hiç girmemiştim, oraya da girmiş oldum. Yani aslında orada bir takımım yokmuş. Sonuçta o takım Real Madrid oldu ve malum takımın logosu benim player hub da kaldı. Bu logo player hub a girdiğimde arka plan olarak, tıpkı bir masaüstü resmi gibi duruyor. Virtual pro dan Real Madrid'i sildim, gene logo duruyordu. Yani baska bir düzen var bu işte bence. Ama maalesef bulamadım.
Denedim denedim. Virtual pro ya hiç girmemiştim, oraya da girmiş oldum. Yani aslında orada bir takımım yokmuş. Sonuçta o takım Real Madrid oldu ve malum takımın logosu benim player hub da kaldı. Bu logo player hub a girdiğimde arka plan olarak, tıpkı bir masaüstü resmi gibi duruyor. Virtual pro dan Real Madrid'i sildim, gene logo duruyordu. Yani baska bir düzen var bu işte bence. Ama maalesef bulamadım.
bu ne şimdi cevap mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme