Şimdi Ara

Takıma zenci oyuncu lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: supernova034

Fenerbahçe'nin 2001-02 sezonunda devre arasında 36 yaşındayken kadrosuna kattığı 36 Simao, 15 sene sonra ilginç açıklamalar yaptı. Brezilyalı oyuncu, "Sao Caetan ile 3 yıllık anlaşmam vardı. 36 yaşındayıdım. Fenerbahçe'den bir adam geldi ve umutsuzca beni almak istediğini söyledi. Ayrılmak istemiyordum. Bana dedi ki, 'seni almadan Türkiye'ye giremem!' Ama ben gitmek istemiyordum çünkü Türkiye'yi Arabistan sanıyorduk. Karımı burka içinde düşünemiyordum. Sonra karım bana 'sorun değil, çok para kazanacağız' deyince gittik" sözlerini kullandı.

36 yaşında almışlar bide , Aziz yatacak yerin yok.

Alıntıları Göster
    Burkanın ne olduğunu biliyor da Türkiye'nin etnik yapısından mı haberi yok ? Burkalı eşi ile gece kuluplerini sahilleri gezmiştir burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Burkanın ne olduğunu biliyor da Türkiye'nin etnik yapısından mı haberi yok ? Burkalı eşi ile gece kuluplerini sahilleri gezmiştir burada.

Alıntıları Göster
    Haberi alıntıladım, ne kadar doğrudur bilemem ama 90' larda öyle gelipte sonradan biz Türkiye'yi böyle bilmiyorduk, herkesi Fesli, çarşaflı Arap Ülkesi gibi düşünmüştük diyen çok yabancı oyuncu oluyordu. Artık bu algı internet ve teknolojiyle beraber değişti. Sonuçta bir tıkla Ülkelerin yaşam şeklini, etnik yapısın vs görebiliyorsun. Ama eskiden böyle bir algı gerçekten vardı. Burada acı olan bu adamın sırf para için gelişi ve bunu sonra itiraf etmesi. Yani ne bir ideal ne de hedef var. Kulübün mali açıdan bu günlere nasıl geldiğini çok açık gösteren bir transfer hikayesi.

• İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Adami brezilyanin en iyi orta sahasi diye kakaladilar valla😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Şu adam gibi biri gelse su an takımımıza yer yerinden oynar. Bu zenciler takımı ayakta tutan kisiler valla baskanim bir tane alsın :d
  • Başlığı açan muradina erdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basligi acan herif müneccim galiba
  • comolli sizi dinleyip ayew'i getirdi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.