Şimdi Ara

takımda en sevdiğiniz ve sevmediğiniz 3 oyuncu nedenleriyle. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Uğur Boral,Sezer Öztürk,Gökhan Süzende en sevmedigim 3lu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: potur

Sivok der bombayı kurarim

Bende artık refleks olmuş,yorumlarının içeriğine dahi bakmadan çok doğal bir şeymiş gibi eksiliyorum seni,tıpkı yemek yemek nefes almak gibiSebebini de bilmiyorum açıkçası
  • En sevdiklerim :

1- Burak

Fazla söze gerek yok adamı eleştirdikçe gol atmaya devam ediyor. Takımın en önemli oyuncuların başında geliyor.

2- Muslera

Musleranın alınmasına en çok sevinenlerden biriyim. Muslera kalede olunca çok rahat bir şekilde maçı izliyorum.

3- Melo

Özellikle bu sene tek başına takımı toparlıyor. Önceki 2 sezonda da şampiyonluğun baş mimarlarından.

Sevmediğim pek yok nötrüm.
  • sabri-eboue-amrabat sevmediğim.

muslera-melo-sneıjder-semih sevdiğim.
  • Sevdiklerim;

Gökhan
    Alves
    Egemen
    Caner
    Topal
    Alper
    Salih
    Sow
    Emenike
    Webo

Sevmediklerim daha doğrusu futbolunu beğenmediklerim çünkü çoğunu adamlık olarak severim;

Volkan
    Bekir
    Meireles
    Baroni
  • Burak
    Drogba
    Semih
    Sneijder
    Bruma
    Melo
    Muslera

-

Riera
    Dany
    Sabri
    Eboue
    Ceyhun
  • quote:

Orijinalden alıntı: quatrros

Bir kere en sevdiğim Burak YILMAZ'dır.Bunu ayrı bir yere koymak istiyorum...
    NEDENLERİ
    1-Yüzyılın en büyük kapak imalatçısıdır kendileri.
    2-Bulunduğu yere yandaş medyanın ,yazarların,yorumcuların vs pohpohlamasıyla değil dişiyle tırnağıyla kazıyarak aşama aşama her defasında bir adım daha öteye giderek geldiği içindir
    3-Burak sahada olduğunda her zaman içimde bir ümit oluyor.En ölü anlarda bile bir koşu uzattığı bir kafa hırs azim ve istek gs ruhunu tam tamına temsil ediyor.
    4-Yeri geldi yanında kimse olmadı acımasızca eleştirildi.Yerden yere vuruldu çoğu zaman taraftarına karşı oynadı.Gol attığında ıslıklanan dünyada başka bir oyuncu daha yoktur.Geçtiğimiz aylarda FB li bir tribün liderinin evinde 105 adet GS kombinesi yakalandı BU ASLINDA ÇOK ÇOOK ÖNEMLİ BİR HABERDİR.ÖYLE BASİT BİR MESELE DEĞİLDİR.Buyrun linkhttp://www2.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/f-bahce-amigosunda-g-saray-kombinesiSXHBQ346954SXQ
    Burak'ın gol attıktan sonra ıslıklanması bu haberden sonra daha da manidar geliyor bana nedense...
    5-Daha Drogba alınmadan söylentiler çıktığında sinan engin göbek atmadığı kalmıştı. Ve aynı zamanlar tesadüfen açtığım FB tv de Drogba göklere çıkarılıyordu.GS karşıtı bu çevreler sizce neden bayram etti çok mantıklı geliyor mu size ?Ve aslında bugüne baktığımızda herşey tahmin ettikleri gibi olmadı mı?Gerçekten öngördükleri gibi gerçekleşmedi mi olaylar bu adamların Drogba transferine göbek atmasının meyvelerini yemiyorlar mı şimdi?Çünkü bu drogba meselesi benim için başka bir yere de yazmıştım;
    Drogba takımı bozdu hiç alınmayacaktı.Portekizi portekizde dağıtan selçuk-umut-burak çetesi bozulmasaydı göreydim ben feneri şimdi.
    gs nin zaten tıkır tıkır işleyen bir forvet hattı hatta dillere destan hatta avrupada listeleri alt üst eden bir forvet hattı varken ne gerek vardı buna?Buna GS karşıtı dediğimiz gruplar kişiler vs.neden sevinmişti bir düşünün bakalım perdenin arkasını görün!!!

Çünkü adamlar bugünleri gördü.Drogba öyle bişey ki kessen kesemezsin oynatsan bu defa çok verimsiz hele hele Burak gibi ne zaman ne yapacağı belli olmayan bir strikeri sola çekip en uca Drogbayı koymak Cinayetti GS için....Bu şekilde hem çok puan kaybedildi hem Burak ın motivesi bozldu verimi düştü ıslıklandı vs... hem de tek adama topu şişrmeye dayanan saçma sapan bir sistem çıktı ortaya.gs emekli futbolcu mezarlığı değil ki?Oysa Çhelsea hangi gerekçelerle gönderdiyse Drogbayı o gerekçeler GS için de aynen geçerlidir.Chelsea'nın hedefleri var da GS nin yok mu?Chelsea maç yapıyor da biz evcilik mi oynuyoruz?Chelsea'nın hedefleri var da GS nin yok mu?Biz İngilizlerden daha mı akıllıyız ? vs vs
    den ibarettir.

Her şeyi geçtim de bazı insanlar "bugünleri gördü" demeniz çok yersiz olmuş, onlarda o beceri yok bence.

• Sevdiklerim
    Muslera:Güven veriyor,büyük takımlardaki kalecilerde olması gereken en önemli özelliklerden biri.
    Melo:Savaşıyor,takımı sırtlıyor,kilit oyuncumuz.
    Semih:Savaşıyor,istikrarlı.
    Gökhan:Çoğunlukla yedek kaldı ama ne zaman forma verilse en iyisini yapmaya çalıştı,hep hazır oldu.
    Sevmediklerim
    Eboue:Saçma sapan huyları var ayrıca bu huylara göz yumacağımız bir performansı yok.
    Riera:Rakip oyunculara hunharca tekmeler atıyor,üstüne basıyor vb.
    Chedjou:Totosunu kaldıramıyor,yaptığı hatalarla sinir ediyor beni.

• Sevdiklerim
    Burak
    Sneijder
    Muslera

Sevmediklerim
    Drogba
    Aydın
    Sabri
  • Sevdiklerim ;

Almeida : Takimin gol yukunu tek basina cekiyor cabaliyor.

Oguzhan : Bende ve tum Besiktaslilarda sinirsiz kredisi var , takimin en iyilerinden.

Tolga : Anlatmaya gerek ligin en iyi kalecilerinden , Tolgaa reyizz .

Sevmediklerim ;

Mustafa , escude , ugur , gokhan , cenk , serdar .

• Gs'da sevmediğim tek isim Aykut Erçetin. Yattığı yerden para kazanan etliye sütlüye karışmayan tam bir çakal.
  • SEVDİKLERİM
    SEMİH
    MELO
    MUSLERA

SEVMEDİKLERİM
    EBOUE başkada yok.
  • Burak Yılmaz 3 gol atsa bile demişsinde,kaçırdıklarınıdamı gol diye sayıyorsunuz anlamadım . EBOUE sevmiyorum.Adam geldiğinde buyana paso çimlerle cinsel ilişkiye giriyor.Ne iş anlamadım gitti.
  • Muslera : her yonuyle 4 4luk kaleci heyecani surekli kendini gelistirmesi ozverisi ile acik ara en sevdigim oyuncu

Melo : hirsi basarili olma arzusu sahada yuregini koymasinin yani sira tecrubesi ozguvenli olup risk alarak dikine oynamasi, herkes yatacak derken herseyiyle mucadele etmesiyle 2 numaram

Sneijder: hep uyumlu olmasi, gorevden kacmamasi hem takim oyuncusu olup hem takima liderlik edebilmesi, teknigi akilci oyunu, oyunu okumasi ve sakinligiyle 3 numaram

Sevmediklerim

Eboue: cok yetenekli olmasina ragmen yeteneklerine ihanet etmesi mac secmesi, o fizige ragmen yerden kalkmamasi formaya yakismiyor

Emre Colak: yetenekli ve gelecek vaadediyor olmasina ragmen israrla fizigini gelistirmemesine uyuz oluyorum tam sevmiyorum denemez ama gelismesi lazim olmuyor omuz vursan yerden kaziyacaklar biraz guclense cok faydali olabilir

Selcuk: asiri duygusal bir dagitti kendini bir daha toplayamadi bu sezonun en kotusu belki formsuzluk olur ama kisa donemlerde hos gorulur, birde korner ozurlu olmasi, yaydan iyi serbest vurus atip korner acamamasi bu konuyu onemsemedigini gosterir velev ki calisiyor daha cok calismasi gerekir. Yine de sevmiyorum denemez selcuk canimiz cigerimiz ama kendini toplamasi lazim ona verilen sorumluluk baska potansiyelini sahaya yansitmali

Son olarak ekleyeyim kotu diye futbolcu sevmemek olmaz ancak cabalamiyor diye sevmemek olur, cirkef oldugu icin sevmemek olur

• Fenerbahçe taraftarının kaleci Volkan'ı neden sevmediğini merak ettim.

• Sırf Fenere gittiğinden değil,bizde oynarken nefret ettiğim 2 oyuncu oldu Galatasaray tarihinde birisi Caner Erkin diğeri Amrabat bu iki oyuncu dışında Galatasaray armasını taşıyan adama küfür bile etmem kolay kolay.
  • gereksizler
    eboue artık yarardan çok zararı var maçı soğutmaktan başka birşey yaptığı yok.(reale attığı bazukayı unutmayacağız o ayrı)
    chedjou defanstaki balonumuz onsuz defans daha sağlam
    riera seviyordum bu adamı ama beni gönderin der gibi rakibe low kick girişmeleri kendinden soğuttu artık.
    drogba her ne kadar efsane olsada öldürdüğü serbest vuruşlarda galatasarayın maç alamama sebeplerinden biri bence. frikik kaybı=gol kaybı(gelsin eksiler)

sevdiklerim
    umut bulut millet kazma desede en çalışkan topçularımızdan biri. geçen sezonlarda kendini unutturup direk dibine koşup gol atması buraktan zeki olduğunu gösterir bence. burak yılmaza oynandığı kadar buna oynansaydı gol kralı bu olurdu. bu yıl dışındaki süre-maç/gol ortalaması burağa yakın. Sonuçta burak kadar pas alan bi oyuncu değil ama icraat var.

selçuk inan : her ne kadar sneijderin gelişinden sonra formu düştüyse de ben bu adamı en iyi frikikçimiz diye hatırlayacağım trabzona 2 fenere 2 vsvs güzel frikikleri var. geçen sene sivasa attığı 2. gol de tükiyede görüp görebileceğim en iyi 3 gol içindedir bence. bkzhttp://www.youtube.com/watch?v=36WrB2c0KHk gelsin eksilerim.

semih kaya tartışmasız en iyi dafansımız.

melo yerlilerimiz bu adamın yarısı kadar istekli oynasa bu yıl da şampiyonduk.

muslera ve burak olmazsa olmazımız zaten.

• Muslera, Semih, Melo, Sneijder, Bruma, Sabri ve Drogba'yi severim ama illa uc kisi olacaksa Muslera, Melo ve Sneijder.

Eboue, Hakan Balta, Ceyhun, Amrabat'i sevmiyorum ama Amrabat gittigi icin listeden cikarabiliriz.

• SEVDİKLERİM

Burak : en çok beğenilmeyen isim olmasına rağmen takım için en çok çalışan aslan parçası

Muslera : daha iyisi yok inşallah bırakmaz bizi

Semih : yüreğiyle oynar aslanım

SEVMEDİKLERİM

Drogba : para için oynuyor takıma zarar vermekten başka bişey yaptığı yok umarım bi an önce gider

Melo : iyi oynasa da karakterinden dolayı gs ye yakışmıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevdiklerim
    salih
    gökhan
    sow
    emenike

sevmediklerim
    cristian
    baroni
    cristian
    baroni

ruhsuz adam,tipinde hayır yok
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.