Şimdi Ara

Takımım Tamamlandı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabit başlıkta bir ya da iki yorum yazılıyor. Bu yüzden buraya yeni bir başlık açıcam.

Bu başlıkta önce fikirlerinizi, sonra 10 üzerinden rate'inizi almak istiyorum ^^

Takımım Tamamlandı !

• ben 5 puan veriyom çünkü herkes bu kadroyu kullancak büyük ihtimal hiç farklı poke yok. örneğin ben turnuva maçlarında bile dandik olup olmasın sevdiğim pokeleri kullancam(rosarade, munchlax, pachirisu gibi)
  • güzel team ama çok klasikleşti bu 6 pokemondan en az 3ü her takıma konuluyor
  • hmm teşekkürler yorumun için ^^

2.bi takımım da var. Onu da upload ediyim bi onada bakın ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fisman -- 10 Nisan 2009; 22:12:04 >
  • Takımlar için verilmiş bir konu var.Bu konuyu kapat veya şikayet ederim
  • Mesajın başında nedenini açıklamıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fisman -- 10 Nisan 2009; 22:17:38 >
  • As kadronu çıkarda computer battleden deneyelim.

Yeni bi kadro yapmışsın onu denedim shiny armoldo falan var shiny,dark,metallic,ghostly,shadow ve normal espeonla girdim 3 pokémi yatırdı 1i felç xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stay Away From Me -- 10 Nisan 2009; 22:25:20 >
  • Bu mesaj daha önceden şikayet edildi o yüzden şikayet etmenize gerek yok.
  • Ya Live Battle olsa durum farklı olur tabii hocam. Her iki taraf da biribrinden habersiz pokelerini seçeceği için durum farklı olur. Armaldo ise sağlam pokedir :D . O takımın fazla bi esprisi yok. Crawdaunt Dark-Water olduğundan sağlam, işe yarıyor işte. Empoleon da Water-steel. ÖYle güzel bi takım o da. As kadrodan biraz daha fantezi. Birazdan alayım as kadroyu. Şimdi kasıyorum da.

@professional:

Canın sağolsun hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fisman -- 10 Nisan 2009; 22:28:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: PoKeBuRn

Takımlar için verilmiş bir konu var.Bu konuyu kapat veya şikayet ederim

iyi afferin şikayet et butonunu öğrenmişsin bir de sağ üstte Çıkış yazan bir buton var onu da keşfetmeye çalış
  • şimdilik normalde oyunun aciklari kapanirsa ii olur mesela sininin 400 hp siva r puan olarak 7 weriom sn le bi live atariz :)
  • Eyvallah hocam, atarız. Bakalım şu özellikler gelsin, Shadow'ların ne işe yaradığı belli olsun da. Belki Shadow yükleniriz. daha belli değil
  • Beyler asıl takım böyle olur:

1- Ghostly Lucario
    2- Ghostly Sableye
    3- Ghostly Eevee/Arceus/Porygon(Normal türü olsun da hangi poke olursa olsun. xD)
    4- Ghostly Blaziken
    5- Ghostly Shinx
    6- Ghostly Dratini
    Bu takımı alt etmek imkansızdır. Ataklarını da tamamladınız mı deneyin, göreceksiniz.
    Ya da şöyle bir takım yapın. Full Ghostly Sableye veya Spiritomb. Sizi kimse yenemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.