Şimdi Ara

Takımımıza Player Arıyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Benim yaşım 16 ve 31 yaşında bir abimle bu işe girmeyi düşünüyoruz biz. Onunla beraber bi takım kurmayı ve eu weste geçmeyi planlıyoruz. Artık türkiyedeki bu saçmalıklardan sıkıldık. Ve tek eksiğimiz player. Takımda o abim top oynuyor ben jungle oynuyorum mid sup ve adc gerekiyor şuan. Bu pozisyonları oynayabilen, tek şampiyona bağlı kalmayan, yaşı 15+ olan (tabi olgunluk yaşta değildir ama biz böyle olmasını tercih ediyoruz), cinsiyeti farketmez, bu oyunu severek oynayan arkadaşları bekliyoruz. Eğer takıma girmek istiyosanız bu konunun altına yorum atın ben size facebook adresimi pm'den ulaştırayım konuşalım.

• weste bugün itibariyle geçiyorum.1 lwl den tekrar hesap kasıcam.support ya da mid olabilirim.(tercihim mid)
    Ama bir arkadaşım daha geçmeyi düşünüyor.O geçerse adc sup yapabiliriz.İkimiz de 19 yaşındayız.
  • Tamam abicim pmden facebook adresini ver bi konuşalım
  • Bende 0dan hesap açmayı düşünüyorum olmadı beraber kasarız. Ben mid yada jungle giderim.
  • Takım kurucaksan afk troll gelmez heralde dimi yani 5 kişisiniz sonuçta ?
  • Merhaba 16 yaşındayım bir kaç ay önce Weste geçtim iyi kide geçmişim diyorum oyun buymuş dedim resmen . 27 olucağım şuanda mid oynuyorum. Şu aralar adc içinde çalışıyorum diyebilirim. Aslında her şeyi yoluna koyana kadar takım düşünmüyordum ama bir şansımı deneyeyim dedim.
  • Afk troll vs. bi durum olmayacaktır şayet çok çok özel bi durum olmazsa. Ayrıca pmden facebook adreslerinizi verirseniz daha iyi ulaşabilirim sizlere.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.