Şimdi Ara

Takımın en büyük sorunu: Kondisyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ruhsuzluktan filan yakınıyoruz, evet, fakat oyuncularda bulunan kondisyon eksikliği buna sebep oluyor diye düşünüyorum.

Sezon başından beridir takip ediyorum maçları, hazırlık maçları hariç takım kondisyon olarak dökülüyor. 70. dakikadan sonra bizim oyuncuların pilleri bitiyor, kimse çabalamıyor, bugün özellikle dikkat ettim Selçuk bile kaptırdığı topun peşinden koşmadı, tüm maç yaptığı olumlu hareketlerin sayısı bir elin parmaklarını bile geçmeyen Selçuk. Hani tam kontraya çıkarken saçma bir top kaybı yapıyorsun, zaten tüm maç yokları oynamışsın bari topu takip et.

Takım büyük ihtimal yazın pek kondisyon çalışmadı. 2011-2012 sezonundaki kondisyonla şu anki kondisyon arasında dağlar kadar fark var, ve umarım devre arasında bu sorun düzelir yoksa CL bile tehlikeye girecek..

• Takimin en buyuk eksigi: Krampon.

Arkadas zemin mactan once feci sekilde islatilmis. Suna uygun krampon giydirmek kimsenin aklina gelmez mi? Oyuncular kaymaktan futbol oynayamadilar.
  • neverlate kullanıcısına yanıt
    Evet katılıyorum, konu dağılmasın diye bahsetmedim değinmen güzel olmuş. Bu takımda bir tane adam yok mu da anlayamıyor hangi kramponun giyileceğini. Sahaya ısınmaya boşuna mı çıkıyorlar. Böyle bir amatörlüğü anadolu takımları bile nadiren yapıyorlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.