Şimdi Ara

Takımların tahmini taraftar sayısı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
30.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: enemy1980

Bikere hesaplamada hatanız var bayanların hepsi Gsli neden diyceksiniz çünkü başarı nerde hatunlar orda,
    bakamayın siz 2-3 senedeir Gs sallantıda,

benim tahminim şu şekilde

GS - 22
    FB- 16
    BJK- 12
    TR- 4
    İSKENDERUNSPOR - 0,5 ;)

senin dediğin asma kabağı oda burada bulunmuyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArMiGaTe

halil yanlış biliyosun aslında 65 milyon fenerbahçeli geri kalan 5 milyon diğer takımları tutuyor...

• abicim ben onu bunu bilmem, tribünlere ve taraftarın gerçek "takımına bağlılık" seviyesine bakarım. tribünler başarıya göre dolup boşalıyorsa ben o taraftara taraftar demem isterse 150 milyon olsun
  • BUDURUMDA TURKİYEDE EN SADIK TARAFTAR FENERBAHÇE VE BEŞİKTASTA OLUYO..GSLİLER ATLAMASIN HEMEN GSNİN 2000 BİLETLİ TARAFTARA LİG MACI OYNADIĞI GUNLERİ ÇOK İİ HATIRLIYORUM
  • sivasın 5 mio taraftarı varsa Rizenin de en az o kadar taraftarı vardır; özellikle Rize dışında!!!
    bu arada bence BJKnin taraftar sayısı 15 milyonu geçmez (bende Beşiktaşlıyım) Fener ve GSninde taraftar sayısı eşit gibidir ve ikiside 20 milyonu geçmez... o yüzden pek uçmayalım...
  • Fenerbahçe 35 milyon
    Galatasaray 30 milyon
    Beşiktaş 25 milyon
    Trabzonspor 10 milyon
    diğerleri 5 milyon
  • fenerın 437853465374853476534587346573486578346875364 mılyon taraftarı oldugunu herkes bılıyo bırbırımızı kandırmyalım lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

Fenerbahçe 35 milyon
    Galatasaray 30 milyon
    Beşiktaş 25 milyon
    Trabzonspor 10 milyon
    diğerleri 5 milyon

ilker senin hesaplarına göre 150 milyonu geçmemiz lazım yutdışında 70 milyon türk varmı?

(bebekleri ve takım tutmayanlar içinde)
  • yok o zaten benim tahminim değil,kluplerin kendi camialarının,taraftarının ve yöneticilerinin söylediği rakamlar.
    bende hep bunu merak etmişimdir nası oluyo bu?
    bu rakamlara kundaktaki veya takım ne bilmeyen bebeler,kadınların büyük çoğunluğunu oluşturan futbolla ilgilenmeyen,takım tutmayanlar dahil değil zannedersem...
    bide nası biliyolar,saymışlarmı tek tek?
    aslında nüfus sayımlarında sorsalar tek tek.
    kardeşim yeterincede dürüst değilizki,sayım memurunun insafına kaldık o zamanda
  • ufak at da civcivler de yesin.
    quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

50 milyon GS+FB'dir

geri kalan 20 milyonu diğer takımlar bölüşür
  • bir kez daha yazıyorum kundaktaki bebekler takım tutmadığına göre bu ülkede hiç bir takımın 20 milyon taraftarı olamaz.Ayrıca şu gs'yi bizim üzerimde gösteriyorlar adamlar şampiyonluğa giderken bile on bin kişiye oynuyor.Bizim hiçbir iddamız yok 30 bin kişiye oynuyoruz.belli bölgelerde yapılan anketler objektif sonuç vermez bende o zaman full beşiktaş ağılrlıklı yerlerde anket yaptırayım oldu o zaman
  • Bence dünyada diye bakıp araştırmak lazım eger dünya takımı isen...tanınıyorsan tabiiii
  • Fener........25 milyon

Besiktas ........24 milyon

Galatasaray.......20 milyon ,

Trabzon .........Tüm trabzon sehri
  • hahah fener 20 milyon gs 18 muahaha süpersin böyle devam et

• en büyük cimbom 1 cimbomlu eşittir alaYInızza parayla değil YÜREKLE!!! 17 MAYIS GÜNÜ HERKES CİMBOMLU OLDU BEEEEE FARKINDA DEĞİLSİNİZ :D:D
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyaksss

en büyük cimbom 1 cimbomlu eşittir alaYInızza parayla değil YÜREKLE!!! 17 MAYIS GÜNÜ HERKES CİMBOMLU OLDU BEEEEE FARKINDA DEĞİLSİNİZ :D:D

yürü be kim tutar seni
  • Bu ülke daha doğru düzgün nüfusunu sayamıyor,siz gelmişsiniz şu kulübün şu kadar taraftarı var diyorsunuz
  • Bence efes pilsen'in daha çok taraftarı var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eagle_1903

Arkadaşlar bu rakamları bir siteden aldım.

Tahmini taraftar sayıları:

Fener 20 milyon
    GS 18 milyon
    BJK 17 milyon
    Sivas 5 milyon
    TS 4 milyon
    diğer 7 milyon

sıtenın adını yazman gerektı ve bunu futbol'a koyabılırdım toplam 71 mılyon yapıyor bebelerıde ve hastalarıda sayıyor arkadas sacma salla dogruda degıl ts cok daha fazla sıvaslı arkadas
  • ya arkadaşlar baştan söliyim türkiyede hiçbir takımın 20 milyondan fazla taraftarı yoktur.türkiyenin en son 2000'de yapılan nüfus sayısını hepimiz biliyoruz.( 70 milyon ).

günümüz tarihine geçelim(2007) olsa olsa nüfusumuz 75 milyon olmuştur. hangi kulübün tam olarak ne kadar taraftarı olduğunu gelecekteki nüfus sayımı sırasında sorulmadan kesin olarak öğrenilemez.tahmini sayılar söylenebilir altını çiziyorum TAHMİNİ.

bende bi tahminde bulunucam :

galatasarayın avrupada uefa ve süper kupaları almasını ve şampiyonlar ligi çeyrek finali oynadığını hepimiz biliyoruz.ayrıca 2000 den itibaren sükse yapan 3 şampiyonluğunuda hesaba katarsak 15 - 17 olduğunu düşünmekteyim.(bazı bilgileri yalnış yazdıysam uyarın ).

gelelim fenerbahçeye ...

fenerbahçenin avrupada elle tutulur hiçbirşeyi yok.son zamanlarda avrupada yükselişte olan bi takım hepimiz kabul edelim bunu...

başarısından söz edecek olursak avrupa bi sıfır çektiğini biliyorum bide uefa grubundan çıkma başarısı.
    türkiye liginden bahsedersekte üç şampiyonluğu bulunuyor 2000 yılından itibaren . ligteki en büyük sükseli şampiyonluğu 100. yıl şampiyonluğudur.hemen hemen bütün branşlarda şampiyon olmuştu...
    tahmini sayımda 12-14 milyon arası ...

beşiktaşa gelirsek te avrupada bizi ii temsil edemeyen bi takımımız.son günlerde liverpool hezimetinide katarsak durum berbat oluyor beşiktaş için.ligtede 2000 yılından itibaren elde ettiği 100.yıl şampiyonluğundan başka türkiye kupası şampiyonluğu ve süper kupa şampiyonluğu bulunuyor.

tahmini sayımda 7- 9 milyon...

arkadaşlar yukarıda belirttiğim bilgilerde hesaba katmadığım bazı şeyler olabilir.dediğim gibi bunlar sadece tahmini bilgilerim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.