Şimdi Ara

Takıntılardan kurtuldum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
11.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı olsun hocam,hastalığı ben de biraz araştırdım.Sanırım ileri derecede bende de var
  • OKB her 4 kişiden 3'ünde vardır ve bu 3 kişinin de 1'i özgüveni düşük, kendini önemli hissetmeye çalışan insanlar olduğundan orda burda OKB hastasıyım havasına takılır, kendini çok hasta ilân ederler.

Özet: Psikiatristler para kazanmak için hastalık uydurmuşlar.
  • ben de takıntılarımdan abılıfy sayesınde tam kurtulmasam da bıraz kurtuldumm bu ılacı sevıyorummmmm
  • Bi dönem panik atak olmuştum neyse beni psikoloğa gönderdiler düzeleyim diye. Lobi de sıranın gelmesini bekliyorum. Kekonun biri geldi geçmiş olsun neyin var dedi anlattım mevzuyu. Sonra ben sordum elemana. Polisten çok korkuyorum polis gördüm mü kusuyorum dedi. Ulan dedim benim burda ne işim var delimiyim ben. Seansa bile girmeden çıktım gittim. Panik atak falanda kalmadı.
    Sonuç olarak dostum sana söyleyeceğim ilaçlar, terapiler hepsi hikaye. Herşey senin kafanın içinde bitiyor ve Gerçeklik başlıyor. Bunlardan kurtulmayı ilaçlar olmadan da başarabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: diamond4000

nasıl bise bu ? hastalıgın nedir yani?

abartı takıntılar benim kardeşimde yapıyor. En genel olanlardan örnek vereyim mesela ışığı açıcaklarsa düğmeyi 50 kere falan açıp kaparlar rahat edene kadar, gördükleri şeyleri sayarlar böyle şeyleri rahat edene kadar yapmazlarsa sinirleri bozulur rahatsız olurlar. Bazen kardeşim böyle saçma şeylerle 1 saat uğraşıp rahat edemiyor. Galip Derviş dizisindeki gibi. En azından benim bildiğim OCD bu oluyor belki başka bir mental hastalıkdır benim kardeşiminki bilmiyorum ama çocukluğundan beri var gerçekten insanı dayanılmaz birine çeviren hayat değiştiren bir durum öyle bi bakınca hafif duruyor ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotel california

Bi dönem panik atak olmuştum neyse beni psikoloğa gönderdiler düzeleyim diye. Lobi de sıranın gelmesini bekliyorum. Kekonun biri geldi geçmiş olsun neyin var dedi anlattım mevzuyu. Sonra ben sordum elemana. Polisten çok korkuyorum polis gördüm mü kusuyorum dedi. Ulan dedim benim burda ne işim var delimiyim ben. Seansa bile girmeden çıktım gittim. Panik atak falanda kalmadı.
    Sonuç olarak dostum sana söyleyeceğim ilaçlar, terapiler hepsi hikaye. Herşey senin kafanın içinde bitiyor ve Gerçeklik başlıyor. Bunlardan kurtulmayı ilaçlar olmadan da başarabilirsin.

Bende yukarda anlattığım kardeşime benziyordum ortaokulda falan sonra lisede çok azaldı şimdi çok az yapıyorum gerçekten kurtulabilirmisin bilmiyorum ama ben bayağı az yapıyorum.

• şuan nasılsınız merak ettim.bende de var ama hiç ilaç kullanmadım unutmaya çalışarak ya da başka bir şeyi takarak rahatlamaya çalışıyorum.hiç bir zaman huzurlu olamadım hep kafamda tekrarlanan düşünceler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: justdoitdoit

şuan nasılsınız merak ettim.bende de var ama hiç ilaç kullanmadım unutmaya çalışarak ya da başka bir şeyi takarak rahatlamaya çalışıyorum.hiç bir zaman huzurlu olamadım hep kafamda tekrarlanan düşünceler...

Şuan çok küçük de olsa bazı takıntılarım var ama alıştım ve memnunum. Bu konuyu ta tamamen u unutmuşum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.