Şimdi Ara

Takla attım - Çekici Rezaleti - (SONUÇLANDI) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
2
Favori
5.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok geçmiş olsun.Allah tekrar yaşatmasın.

İnsallah bundan sonraki aşamada canınızı sıkacak gelişmeler olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok geçmiş olsun bencede kaliteli bir özeş servis bulun orada yaptırın güle güle binin.amortisörlerin durumu kötüyse aracın takla atmasında rolü büyük kanaatndeyim.
  • Oncelikle çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun.Sadcd bir dip not düşmek istiyorum bazı şirketler pert olma sürecindeki araçlar için ikame araç vermiyor diye biliyorum

• Konuyu açan arkadaş malının kölesi olmuş yazık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 km hızla hiçbir araba takla atmaz, kendinizi suçsuz göstermek için sallamışsınız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 19.000 deger araca kasko ne veririki acaba

• Hocam geçmiş olsun. Zararınız bir şekilde karşılanır merak etmeyin. Çok şükür cana bir zarar gelmemiş. Cana gelen zarar telafi edilemez ama mal bir şekilde telafi edilir. O yüzden canınızı pek sıkmayın.

• Can sıkacak bir şey yok. Kaskon olmasa bile giden araba olsun giden 23 bin lira olsun. Can sağlığı her şeyden önemli. Trilyonlarda versen sağlık yerine geri gelmez. Kaskon varmış zaten. Daha dikkatli olursun bundan sonra. Geçmiş olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

Herkese çok teşekkür ederim, allah razı olsun, acımı paylaştığınız için, acınız gibi gördüğünüz için. can kaybı olmaması en büyük teselli zaten.

Hani forumda önceki konularını görüp arabasını seven biri olduğunu bilmesem , diyeceğim ki onca masrafa rağmen aracı adam edemedi , gitti uçurumdan aşşağı attı kaskodan para almak için

@Denim_Blue@ufuk-34JD58@dnzblyp@ankay2@orhan1461@one man one engine@reallist55@just sky@ES3NT@D@rbeli M@tk@p@mert0788@DevrimSeven60@bozak07@armstrong26@Stolgatr
    @amadeus99@yolcu07@TheMuyu@Gustav@Can Verip Nam Alırız@Forrestt.@C4_1400
    @commandx@Guest_1999@.Bmw.@skuti61@emrcnd@BOLDVIPER@toyota16@Armut Bey
    @batuhanozboz@selamivural@Panthér@Respectformuslims@bynoun@scan@BenGiDeR@hfguler@Antocio@ysnsln@Rena34@CaNeRR@mevsimsiz_kar45@atrix1212@Duratec
    @Master_Evil@TurkishDrifter@mcroses@TahliyeBorusu@Gediklii@thormentor@quadream
    @mamlamoz@righteous@@Alpha Centauri@erco35coast@KARACABEYY@tunc52@surfcasting
    @canguler917@Vict0ry@nanoona@evcârâ@rapzedee@oguzhan1989@xmxksk@mehmetyilmaz77@progrock@rikimaru@RaptorFX@baranel@ah güzel istanbul@del ray@KaymaklıLokum

• O sizin için sadece dışarıdan teneke parçası olarak gözüksede, 1 ailenin kenara 3 kuruş para atarak gerçekleştirmek istediği bir mücadeledir.. 2 işte çalışarak ödeniyor bunun borcu. Aile fertlerinin herbirinin mutlu olması için atılan bir adımdır.

Alınteri var temelinde, sizin özünüzde neler vardır bilemem. Çok boş konuşma.

Güle güle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

20 km hızla hiçbir araba takla atmaz, kendinizi suçsuz göstermek için sallamışsınız.

:) kendimi suçsuz göstermeye çalışsam buraya niye yazayım.

Sizi Allaha havale ediyorum, o kadar. başınıza gelince anlarsınız.
  • şansızlık.. güzel bir gününüz kabusa dönmüş. geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: staidmcgun

quote:

20 km hızla hiçbir araba takla atmaz, kendinizi suçsuz göstermek için sallamışsınız.

:) kendimi suçsuz göstermeye çalışsam buraya niye yazayım.

Sizi Allaha havale ediyorum, o kadar. başınıza gelince anlarsınız.

bunun Allaha havale etmelik bir durumu yok ben sadece gerçeği söyledim 20km hız ile ister mucur olsun ister buz olsun araç takla atmaz imkanı yok büyük ihtimal siz yanlış hatırlıyorsunuz hızınızı
  • staidmcgun kullanıcısına yanıt
    Hocam Aracınızda çokda aman aman bi hasar gözükmüyor.
    Çekici aracınızı vurmasa az buçuk masrafla kurtarabilirdiniz.

Yetkili servis tabi fiyatı geçirerek yazıyor. Cebinizden karşılama gibi bi olay da olmayacağı için mecbur araç perte gidip kaskodan 19-20 arası bişey kopartın.
    Bu süreçte eğer cebinizden yaptırmak isterseniz enaz 6-7bin gibi masraf çıkar

aracı 23e almıştınız + 6bin geldi 29bine. pek mantıklı değil.
    kaskodan 19 alıp üstüne 6bin koyup 25bine yine bir araç bakabilirsiniz.
  • Öncelikle geçmiş olsun. Sıkmayın canınızı, daha iyisini alırsınız.

Arkadaşlar bir sayfa kadar kavga etmişler, kaça yapılır, güvenli olur mu falan diye. Öncelikle gördüğüm kadarı ile yorumumu yapayım:

O arabanın aldığı hasar ve bu hasarı gidermek için yapılacak işlemler o arabada güvenlik zaafiyeti oluşturmaz. Kazasız hali ne kadar güvenli ise, kaza sonrası toplanmış hali de o kadar güvenli olur. Direkler hasar görmemiş, tavanın tamir isteyen yerleri güvenlik zaafiyetine sebep olacak cinsten değil gibi gözüküyor. İsteyen ailesini bindirmesin. Daha iyi. Bizim gibi insanlar ucuza güzel güzel biner efenm. "Bindirsem içim rahat etmez" deseniz daha doğru. İnsan bilmediğinden korkar. Bildiğinden korkmaz. Arabadan iyi anlayan biri hasar tamirinden de iyi anlayacak diye birşey yok. Bunda utanacak birşey yok. Senin için bir bilinmezlik ise, tabii ki böyle arabalardan uzak duracaksın. Doğrusunu yaparsın.

Ek olarak o arabanın 5000TL'ye toplanabileceğine pek inanmıyorum. Arka cam patlamış. İyi paradır o. 7000'e falan toplanır ama. Araba airbag açmamış. Ha, kendiniz sanayici iseniz, usta karını sıfır kabul ediyorsanız, 5000'e toplarsınız ona lafım yok. Ancak biz kullanıcıyız. Usta da kazanacak. O yüzden 7000 diyelim. Ayağımız alışsın.

Aracın çekici dorsesine vurduğunda aldığı hasar: Ek geçmiş olsun. Hasarı aldığı bölgeye bakarak söyleyebileceğim, ne şasesi kaymıştır, ne birşey. Hasarı aldığı taraftaki yürüyen aksamın bir elden geçmesi gerekebilir. Size kalsa araba dediğin peynir. Spin atsan yürüyen aksam pert. Abartmayın. Arabalardan çok şey çaldılar; ama hala oldukça sağlamlar.

-------------------------

Şahsi görüşüm. Bu aracın geçmişi temiz ise ve "siz pırıl ettim de bindim" dediğinize göre, yaptırmakla uğraşmayın. Ayırın perte gitsin. Veya tamir için kaç para verir kasko bunu öğrenin. Sanayiye bu hali kaça alırlar sorun. Tamir parasını alın, aracı da sanayiye bu hali ile satın gitsin.

Bir daha araba alacağınız zaman bir iki ufak kazası olan arabayı ucuza almaya bakın. Böylece aracı pert ederseniz zararınız olmaz.

-------------------------

Ek olarak Modus gibi arabalardan bir daha almayın. Yere iyi basan bir araba alın. Bu tarz araçlarla düşük hızla kaza yapan çok arkadaşım oldu. Doğrudur, hızınız 20 değil de 30dur. Spine girersiniz, teker mıcıra saplandı mı, hop döner takla atarsınız. Arkadaşların bilmediği bir konu, pistten çıkıp, pist dışındaki çimene yanlamasına giren spor arabalar bile, önde olan tekerleri çimene saplandığı için takla atar gibi olup dururlar. Daracık lastikli ve yüksek Modus daha kolay saplanacak, saplandı mı daha kolay takla atacaktır. Olabiliyor böyle şeyler. Geçmiş olsun.

Ne kadar basık, o kadar iyi. Bunu unutmayın.

Tekrar çok geçmiş olsun. Canınızı da sıkmayın. Altı üstü bir araba. Biri gider, öbürü gelir. Daha iyisini alırsınız. Bunu hiç aramazsınız.

• Geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun, Öküz ölmüş ortaklık bozulmuş artık sanayide araba yaptırmak adamı kanser eder hemde sinir hastası , hiç uğraşmayın anılarınızı ayrın arabanızdan paranızı aldınız mı başka bir araç alın kendinize ,kazayı Allah kimsenin başına vermesin ama kazalar üç beş saniye içinde ne olduğunu anlamadan oluyor öyle kazalar gördüm ki yok artık böyle kazamı olur diye insanın dilinden dökülüyor önemli olan sağlık gerisi olur gider.
  • bazıları anlamıyor galiba, adam cebinden yaptırmayacak zaten arabasını, yetkili servisten çıkaracak ben özel serviste yaptırmak istiyorum diyecek, özel servis fiyat çıkaracak sigortaya sunacak, çıkma parçalarla işçiliği vs de üstüne koyunca 5 bin bile tutmayacak çünkü airbag bile açmamış, kaportada değişecek parça yok hepsi düzeltmelik, bölgesel boya yapılacak, camlar takılacak, en fazla para edecek şey de far ve stop olur bu araçta, yoksa içerideki pinmiş klipsmiş para değil, 50 kuruşla 2 lira arası satılan şeyler, önemli olan yaptırılacak servisin niyeti, zaten en başta da söyledim tercihen tanıdık olması gerektiğini

araç sahibinin durumu yoksa araca ihtiyacı da varsa bu seçeneği düşünsün, burada herkes üstüne 5 koy 10 koy demek kolay parayı kimse cebinden çıkarmadığı için
  • quote:

kadın isterse başarır

• Abicim Allah'a şükür iyisin. Bu hayatı bu kadar takma, bak elin,kolun tutuyor. Gene alırsın. Yeter ki aileni, kendini kaybetme. Kendini sorgula başına bu geldiğine göre bir şeyler yanlış. Parayı kötü yerden mi elde ettin? Kötü bir şey mi yaptın?

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.