Şimdi Ara

Takmatik Rekor Nereden Bulabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar istanbul içinde takmatik rekor nerede bulabilirim. Kadıköy tarafına yakın biyer biliyorsanız daha iyi olur. Birde fiyatları nekadar ...

• Banada lazım bunlarda ama Antalya'da hiç birşey bulunmuyorki bu tür işler için
  • nevşehirde bende bulamadımbuldugum tırlardaki ve komyanlardaki hava ve yag için olanlardanonlarında içi çok dar 1 cm bile yok
  • karaköy de bulabilirsin her çeşit. PNÖMATİKçilere bakıcaksın... yani basınçlı hava sistemleri ile uğraşanlara..

karaköyde hırdavatçıların oraya git hemen bulucaksın zaten..
    bi de dudullu da İMES sanayi de PNÖMATİKÇİlerin olduğu bi bölüm var orda da bulabilirsin
  • arkadaşlar nedir bu takmatik rekor ilk defa duyuyorumda merak ettim!
  •  Takmatik Rekor Nereden Bulabilirim ?

bu rekorlar paslanmaz çelik ve takmatik özellikli mesela.. hortumu içine soktuğun zaman otomatikman kitliyor ve kesinlikle sızdırmıyor. hortumu çıkarmak için yuvarlak butonu ittirerek hortumu serbest bırakıyosun ve çekince geliyor...
    görüntü olarak ve kolaylık olarak güzel ancak bu komple paslanmaz çelik olanların fiyatı biraz tuzlu oluyor 3-4-5-6 YTL gibi tipine vs göre..
  • Walla bende daha yeni keşfettim böle su soğutmada kullanılıyor,hortumlara bağlıyorsun tık diye oturuyo yerine ne sızıntı kaçak felan hiçbiş iolmuyo iple felan bağlamana gerek yok yani. Çok pratik wede çok iyi birşey.
  • Hidrolikçilere baktım bugün 8 milyon dedi tanesine afalladım biraz :) 10 taneden fazla kullanmam gerek... Yarın bir karaköy yapiim cnc cpu bloğu işlerken , bakalım bulabilecekmiyim...
  • saol kingarthur şimdi şu beyaz metal mi takmatik rekor oluyor. bakır plaklarla nasıl birleşiyor onlar kaynak felanmı yapılıyor. baya alengirli bir iş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zygoma -- 15 Ocak 2006 17:41:29 >
  • evet dediğim gibi bunlar çok pahalı.. bloğun üzerini oluşturan alüminyuma yada plexiglass a 12lik matkap ucu ile açılan deliğe 12lik klavuz ile diş açıyosunuz ve bu rekorlar o dişlere anahtar ile sıkılarak tutunuyor, kendi contası da üzerinde olduğundan sızdırma söz konusu değil...
    8 milyon biraz fazla gibi geldi 6 milyona fln halledersin en pahalı olanını
  • ya milet 4 tanede bana yollasanız..
  • Beyler takmatik rekor değilde otomatik bağlantı elemanları diye arayınca çıkıyor nette bunları satan firmalar... Bugün yarın imese gidicem silikon hortumla birlikte nekadar tutacak buraya yazarım..

İnternet sitesihttp://www.hid-tek.com/tr/02_04_01_01.asp

hem düz hem dirsek olarak var...
  • ben dün aldım daha ilave olarak eskilere..
    dirsekler nakit alımda 4,6 YTL ye fln gedi. (tanesi)

bunlar EURO üzerinden satılan parçalar bu arada..
  • karaköyden tanesi 2.5 milyona almıştım yazın sonlarında 4-5ytl ye iyi çıkmışlar bendekilerin kilit mekanızmasını serbest bırakan düğme tadındaki yeri plastik komple metal değil yani
  • o zaman iyi çakmışlar diye konuşmayacaksın çünkü onları almayı ben de bilirim. ben biraz da görsellik açısından düşündüğüm için
    komple paslanmaz çelik olanları tercih ediyorum. plastik şeyin fiyatıyla benimkileri nasıl mukayese edebiliyosun anlamıyorum.
    karaköye ben de gidip geliyorum bu tür şeyler için devamlı, bikaç yerden fiyat alıp karşılaştırma yapıcak beynimiz var heralde...

ayrıca ben bunları 1 senedir alıyorum lazım oldukça.. fiyatlar EURO üzerinden ve hiç değişmedi
    nakit alımda %20 iskonto var ve faturasız vermiyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King_Arthur -- 18 Ocak 2006 10:34:19 >
  • Arkadaş çakmışlar dememiş ki çıkmışlar demiş .... yani zam yapmış demiş :D... alınmayın hemen :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

o zaman iyi çakmışlar diye konuşmayacaksın çünkü onları almayı ben de bilirim. ben biraz da görsellik açısından düşündüğüm için
    komple paslanmaz çelik olanları tercih ediyorum. plastik şeyin fiyatıyla benimkileri nasıl mukayese edebiliyosun anlamıyorum.
    karaköye ben de gidip geliyorum bu tür şeyler için devamlı, bikaç yerden fiyat alıp karşılaştırma yapıcak beynimiz var heralde...

ayrıca ben bunları 1 senedir alıyorum lazım oldukça.. fiyatlar EURO üzerinden ve hiç değişmedi
    nakit alımda %20 iskonto var ve faturasız vermiyolar.

Dur yaw hemen heyecan yapma sadece çıkmışlar demiş

• tamam pardon..
  • evet hocam yanlış anlamıssın cıkmışlar demiş
  • Ben praktikerden alıyorum, çeşit çok. Can sıkıntıyı yok...

Elinde hiç rekor olmayanlara praktikeri tavsiye ederim. Elinizde bir tane varsa her yerde bulması kolay...

Yurdum esnafı ne sattığını bilmiyor bundan diyip gösterince satın alması çok kolayda başka türlü insanı deli ediyorlar

Not : Ben 2,5 ytl'ye pirinç aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Satir Keyn -- 19 Ocak 2006 2:13:54 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.