Şimdi Ara

takoza gel 2500k:)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benmi bi yerde hata yapiom yoksa:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• su an 4.7 ghz 1.45-1.46 araliginda stabil ama bosta voltaj 1.48 e kadar cikio biosta load line ayarida yok uefi yukledim napabilirim.

• 4,5 ghz neyine yetmiyor hocam ne yapıyorsun pc ile allah aşkına.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasenkal

4,5 ghz neyine yetmiyor hocam ne yapıyorsun pc ile allah aşkına.

sivi sogutma var o kadar para doktuk ise yarasin:)

• forumda bir ara 2700k satılıyordu epey de ucuzdu. bence o tarz bir işlemci ve sıvı soğutma parasını hak edebilir. ama 4,5 ghz da i5 2500k oldukça performanslı olur. bende i3 2120 var hiç şkayetim yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gta 5 de 4x msaa acinca hayvani bi fark olusuyo deafult ile 4.7 arasinda msaa acilmazsa o kadar olmuyo

• Hocam çıkıyor arada bir. 3570K'dan önce 2500K vardı sistemde (değiştirdiğime de değmedi pek) 4.6 Ghz'den yukarı çıkamamıştım (voltajını hatırlayamadım) hava soğutma ile. Şimdi 3570K'yı özel sıvı soğutma ile 1.456 V - 4.8 Ghz'de günlük kullanıyorum. Bazı forumlarda aynı frekansı 1.110+ V ile yakalayan testler görüyorum. Sentetik testler benim için yeterli değil, daha düşük voltajlarda çalıştırabiliyorum ama gel gelelim grafiği kasvetli bir oyunda belli oluyor neyin ne olduğu. Yaklaşık iki yıldır bu şekilde kullanıyorum işlemciyi, ayda bir belki oyun oynarken masaüstüne atar, o da normaldir.
  • evet prime95 de stabil olan cpu gta5 de sapitabiliyo millet primeye guvenip voltaj veriyo galiba o yuzden dusuk voltajda stabil yaziolar
    agir oyunda 2 saat oynayinca belli olur stabilite:)
    benim anakart bi garip biostan 1.4v vermeme ragmen gercekte 1.45 den asagi inmiyor 1.45 ile 1.488 arasinda gidip geliyor prime 95 + everest stabilite testini acinca stabil kalio gta 5 dede sikinti yok demek o kadarda takoz diilmis:)

• Ya bu böyle oluyor bir başlarsın takoz almaya sonra sürekli takoz gelmeye başlar bütün parçalar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.