Şimdi Ara

KONU SİLİNEBİLİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Ulan çıkma o zaman trafiğe. Taksi dolmuş kaza yapınca günlük çalışma ücreti istemesi saçmalıktan başka bir şey değil, yapma bu işi.

İyi ki denk gelmiyor böyle numuneler.

• bu şerefli taksicilerle kaza yapacağına git duvara vur daha iyi.

• Öncelikle %75 suçlu olduğunuz ve taksinin onarımında süre geçtiği için birşeyler talep etme hakkı var.

Sizden geçen senenin parasıyla 4500 bugünün parası ile 6000 talep ettiyse bu sene daha insaflı davranmış. Olay geçen sene olmuş. Bu para faize konsa zaten 6 bin olurdu. Yani bence o kısmı geçin.

Bence taksiciye sadece şunu söyleyin %25 de suç sende. Ben neden kaybının %100 ünü ödüyorum. %75 de anlaşmaya çalışın. Çünkü mantıken böyle olması gerekir.

Taksiciyle davalık olursanız bence çok uğraşırsınız. Olumsuz sonuçlarda da çok paranız gidebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sánchez kullanıcısına yanıt

Bir tek sizin mi işiniz bu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ticari araç ise yattı parası talep etmek hakkı var. Kardeşim de ticari araca çarptı para ödedi.

Ruhsatta ticari araç yazıyorsa dava yoluyla yada icra yoluyla alabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Öyle bir iddiada mı bulunmuşum? Yoksa tabii ki ilamsız olacak ya ne olacak demenize mi cevap vermişim? Çarpıtmaya lüzum yok. :)))))

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • muhalif13 kullanıcısına yanıt
    Aracın ticari olması gerekmiyor. Aynısı başıma geldi. Avukat kuzenime danıştım, öde dedi. Tutara itiraz edebilirsin, bilirkişi tekrar tesbit eder. Bu işi meslek edinmiş bürolar var, yoksa kimse uğraşmaz bu işlerle. Bu kaza için beni de aramışlardı, aslında karşı taraf haksız, tazminat alalım sizin için demişlerdi, keşke kabul etseydim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

sen talep etmediğin sürece fiş kesmezler o yüzden ben taksiye her bindiğimde fiş alırım mutlaka istisnası olmaz

fişin var mı diye sorarım binmeden önce ki bahane yapmasınlar diye.

• corpixx kullanıcısına yanıt

Mantıklı

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.