Şimdi Ara

Taksitle Cep telefonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Siz söylemeden ben söyleyeyim; Normalde taksitle bir ürün almam kolay kolay ve gerekmedikçe telefon değiştirmem fakat telefonumun arızalanması nedeniyle yeni bir telefon almak zorundayım.

Alacağım telefon 700-800 bandında bir telefon olacak. Operatör aracılığıyla kontratlı almak istedim fakat faturalı hat kullanmadığım için alamıyorum. Kredi sorgulaması yaptırmaya gerek duymadım zira kayıtlı bir gelirim yok; muhtemelen olumsuz olacak.

Ailemin kredi kartını kullanmaktayım, bu doğrultuda kredi kartı ile alım imkanı var mıdır? Bir alternatif, bir opsiyon?

Yardımınızı bekliyorum.
    Teşekkürler şimdiden.

Dipnot: Paran yoksa akıllı telefon kullanma diyen arkadaşlar elbet olacaktır. Fakat maalesef ki akıllı telefon ile hallediyorum her işimi ve bilgisayar kullanmamaktayım. En basitinden Whatsapp için bile gerekli. 400 liraya da telefon bulabilirim pek tabi ki fakat kullanırken de kanser olmak istemem. Saygılar.

• CapedCrusader_ C kullanıcısına yanıt
    kredi kartına taksit imkanı sunulmuyor. ama kredi kartıyla taksitli nakit avans çekebilirsin. ama 100tl faiz alıyorlar. yani 800tl çekiyorsun 9 ayda toplamda 900tl ödüyorsun.
  • Peki hocam faiz oranı % kaç? %12-15 civarı yanlış anlamadıysam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CapedCrusader_ C kullanıcısına yanıt
    Ben sizin yerinizde olsam hattımı mevcut kampanyalardan faydalanarak faturalı hale getirir ve faturaya ek cihaz alırım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.