Şimdi Ara

Taksitli Cep Telefonu Sorunu - ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce telefonumu çaldırdım. Şu an yeni telefon almak istiyorum fakat yeni yasa gereği cep telefonlarında taksitli satışın kaldırıldığını öğrendim. Bunu aşmanın bir yolu var mıdır? Sırf şu taksit sorunu yüzünden telefon alamıyorum ve acil bir şekilde almam lazım. bu konu da her hangi bir fikri olan var mıdır? Bana yardımcı olabilir misiniz? Bu arada bir arkadaşım fikir önerdi uygulanabilir mi bilmiyorum. Taksitle hediye çeki alıp hediye çeklerini kullan dedi. Bunu nerelerde uygulayabilirim? Yardımlarınızdan dolayı şimdiden teşekkür ederim.
    Not: Alacağım telefon Sony Xperia Z1

• Bimekste cek yontemi ile yapiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip benimde ihtiyacım var
  • git alacağın ürün kadar taksitli ürün olanlardan al kapıda çik geri gel ben bunlari iade edip başka birşey almak istiyorum de yok diyemezler

• quote:

Orijinalden alıntı: Katafort

Bimekste cek yontemi ile yapiyolar

Çek yöntemi derken biraz daha açabilir misin rica etsem?
  • Şey yapiyolar telefon kılıfı 2000 tl yaninda telefon hediye kılıfa taksit yapiyolar.

• Yani hocam dun dayima gm discovery aldik. Adamlar parayi tek cekiyor once. Sonra ceke donusturuyor faturayi. adamlara 650 lira cek vermissin gibi oluyor. Sonra sen onu belli bi vadede taksit taksit oduyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Holştayn

Şey yapiyolar telefon kılıfı 2000 tl yaninda telefon hediye kılıfa taksit yapiyolar.

Nerede yapıyorlar bu yöntemi?
  • media market, bimeks gibi yerlerde hediye çeki satıyorlar taksitle , istediğin telefonu alabiliyorsun, diğer bir yöntem , media market mesela bir bankayla anlaşmış 36 aya kadar taksit yapıyor. sana atıyorum içinde 2000 TL lik limitli kredi kartı çıkartıyorlar, sen onu dilediğin gibi harcıyorsun, 12 yada 24 ay taksit yaptırıyorsun bankaya, tabi komisyonunu alıyor banka.
  • quote:

Yani hocam dun dayima gm discovery aldik. Adamlar parayi tek cekiyor once. Sonra ceke donusturuyor faturayi. adamlara 650 lira cek vermissin gibi oluyor. Sonra sen onu belli bi vadede taksit taksit oduyorsun.

Anladım. olabilitesi yüksek bir yöntem ama Bimeks te alacağım telefon pahalı. Şu an en ucuz İstanbul Bilişim'de satılıyor. Ve araların 320 TL lik bir fark var
  • quote:

Orijinalden alıntı: klaus32

quote:

Orijinalden alıntı: Holştayn

Şey yapiyolar telefon kılıfı 2000 tl yaninda telefon hediye kılıfa taksit yapiyolar.

Nerede yapıyorlar bu yöntemi?

O kadarini bilmiyorum :d

• Valla hocam dun %10 indirim vardi

• quote:

Valla hocam dun %10 indirim vardi

Kaçırmam kötü olmuş
  • Telefon almak için girilen hallere bak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.