Şimdi Ara

Taksiye alınıcak en iyi araç (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • müşteri tercih etediği için değil,2008 yılbaşından itibaren klimasız taksinin trafikten men edilmeye kadar giden cezası olduğu için:)

ben megane2 den ankarada daha 3-4 bilemedin en fazla 5 tane görmüşümdür.nasıl revançta oluyor?

keşke şahinin aynı kasasıyla 2008 modeli çıksa!

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Çoğunluk Era demiş ama Era sahibi taksicilere bir sorun memnuniyetlerini isterseniz.. Şu sıralar Focus ve Megane2 revaçta.. Albeaya gelince o ayrı bir konu, seçenekler arasında en çok parçası yagın bulunanı da Albea.

Ama taksicilere sorun, hepsi Şahini Doğanı özlüyorlar.. Bu arabaların en genci 5 yaşında olduğu için ticariye alınamıyor bildiğiniz gibi..

Kuş serisini güncelleyip yeni versiyonunu çıkarsalar yeniden bu arabalara dönüleceği kesin

Kuş serisine dönselerde müşteri tercih etmez genelde taksiciler müşteri tercih etmediği için yeni araçlar alıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_0606

müşteri tercih etediği için değil,2008 yılbaşından itibaren klimasız taksinin trafikten men edilmeye kadar giden cezası olduğu için:)

ben megane2 den ankarada daha 3-4 bilemedin en fazla 5 tane görmüşümdür.nasıl revançta oluyor?

keşke şahinin aynı kasasıyla 2008 modeli çıksa!

quote:

Orjinalden alıntı: K@lken

quote:

Orjinalden alıntı: tahsin053

Çoğunluk Era demiş ama Era sahibi taksicilere bir sorun memnuniyetlerini isterseniz.. Şu sıralar Focus ve Megane2 revaçta.. Albeaya gelince o ayrı bir konu, seçenekler arasında en çok parçası yagın bulunanı da Albea.

Ama taksicilere sorun, hepsi Şahini Doğanı özlüyorlar.. Bu arabaların en genci 5 yaşında olduğu için ticariye alınamıyor bildiğiniz gibi..

Kuş serisini güncelleyip yeni versiyonunu çıkarsalar yeniden bu arabalara dönüleceği kesin

Kuş serisine dönselerde müşteri tercih etmez genelde taksiciler müşteri tercih etmediği için yeni araçlar alıyor

Yapmayın Allah aşkına bir Eraya bakın bide şahine arada dağlar kadar fark var ben bu taksicilerede acıyorum adamlarda biraz konforu haketmiyormu çoğu 10 saate yakın direksiyon sallıyo bence trafiğin sağlığı açısından konforlu araçlar taksi olmalı...

• seneçeklerden en iyi olanı güzel konforlu olanı hyundai accent era !
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.