Şimdi Ara

Taktik Önerisi Bekliyorum ( Werder Bremen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Werder Bremeni oldum olası severim sebebini pek bilmem gerçi. Hevesle Fm 2010 da Werder Bremeni aldım pek bilmem hangi oyuncular iyidir, arkadaşlarımın önerisiyle şekildeki adamları da aldım.Skjelbred nedir ya

Bayern Schalke gibi takımlara karşı beraberlikler ve galibiyetler iyi sonuç benim için. Ancak takımın performansta devamlılık yok, bir maç Bayerne 3 atıyorum diğer maç ligin sonuncusu Nürnbergden 4 gol yiyorum

Takımdaki taktik veya oyuncu eksikliklerini bir söyleyin şu futboldan anlamayan kardeşinize. ( düne kadar R. Carlosu forvete koyan adamdım ben )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 1 Temmuz 2010; 13:49:19 >

• Bu oyuncularla 4-1-3-2 oynaman gerek.Takımında pivot st dolu.Cardozo yerine daha atletik hızlı bir oyuncu alabilirdin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G.F.B 1907 -- 1 Temmuz 2010; 13:54:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.F.B 1907

Bu oyuncularla 4-1-3-2 oynaman gerek.Takımında pivot st dolu.Cardozo yerine daha atletik hızlı bir oyuncu alabilirdin.

Onu da denedim Orta sahada sadece Fringsi bıraktım forvette Cardozo Ve Pizarroyu oynattım. Sonuç = 3er 5er goller yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frick! -- 1 Temmuz 2010; 13:57:15 >
  • Kanat oyuncusu kullanma.Savunma beklerini WB olarak ayarla. 1 tane DMF koy. DMF önüne 2 tane box-to-box CMF koyacaksın. 2 CMF oyuncusunun arasına bir tane defansif özellikleri iyi olan orta saha koy ve onu top kapan orta saha olarak ayarla. Önlerine 10 numara tarzı (tranqubilmemne) koy. Tek bir target man ST.

Kadrona bakıyorum ve güzel bir diziliş yapayım sana.

GK ; Wiesse

DC ; Naldo-Per M.

WB ; Rafinha-Beck

DMF ; Frings

CMF ; Skjeberg-Borowski-3.yü bulamadım görünürde biri satış listesinde zaten. Marko Marin-Aaron Hunt-Thiago Neves dene işte hangisi oynayabilirse.

AMF ; Mesut Özil

ST ; Cardozo

Dene bakalım. Gol yersin ama karşı takımın verdiği açıklarla golde atarsın. Mesut'u kullanabilirsen çok iyi adam.
  • 4 defans 1 dmc 2 mc 3 st taktiği varda senın oyunculara biraz ters geliyor.Takımın kanat oyuncusu dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.F.B 1907

4 defans 1 dmc 2 mc 3 st taktiği varda senın oyunculara biraz ters geliyor.Takımın kanat oyuncusu dolu.

Bu taktik gerçekten mükemmel ben bu taktikle oynuyorum gelene geçene en az 2 tane atıyorum
  • İyi bir MC oyuncusu önerebilecek olan var mı hatta 2 tane de olur Para problem değil taksitle alıyorum batarız zaten 2 seneye sorun yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frick!

İyi bir MC oyuncusu önerebilecek olan var mı hatta 2 tane de olur Para problem değil taksitle alıyorum batarız zaten 2 seneye sorun yok

Cristian Rodriguez (Kolombiyalı) ve Verratti veya Tinga gelecekleri muhteşem futbolcular
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

İyi bir MC oyuncusu önerebilecek olan var mı hatta 2 tane de olur Para problem değil taksitle alıyorum batarız zaten 2 seneye sorun yok

Cristian Rodriguez (Kolombiyalı) ve Verratti veya Tinga gelecekleri muhteşem futbolcular

Cristian değil hocam James Rodriguez.
  • quote:

defansif istiyorsan veloso,annan. hücum için vukcevic olabilir.
  • 4-2-2-2 Oynar bu kadro.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Syclopse

quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

quote:

Cristian değil hocam James Rodriguez.

Haklısın dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Box To Box oynayabilecek birisi düşünüyorum 10m civarı bir harcama yapabilirim sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

quote:

Box To Box oynayabilecek birisi düşünüyorum 10m civarı bir harcama yapabilirim sanırım

vukcevici alabilirsin. uzun şut 19 ama 20 oluyor falan. marking ve tackling özelliği düşük tabiki ama çok kuvvetli ve kafa toplarında da iyi.

• Box to box moussa sissokko
  • Defans uzun oyunculardan kurulu benim tavsiyem daha derin bir defans kurgusu yaratmanız. Bi nevi hilal taktiği gibi. Forvette de 1 uzun 1 kısa oyuncu olması daha iyi olur. Bir tane de defansif orta saha alınabilirse kafaya gidersiniz
  • 2 stoper, 2 bek (destek), 1 mücadeleci ortasaha (savunma), 1 çokyönlü oyunkurucu AMC (mesut özil), ofansif sol olarak Di Maria'yı oynatıyorum gizli forvet (destek) görevinde, ofansif sağ Alexis Sanchez gizli forvet (hucum), Dzeko: hedef oyuncu, Neymar: fırsatcı golcu

-tavsiyemdir ilk sezon oyuncu almayın alabildiğiniz kadar kupa alın. Kendi isteğiyle transfer listesine konulan oyuncuları toplayın böyle bi kadro cıksın ortaya
    -avrupa kupalarına daha çok önem verdiğim için ligdeki sonuçlar biraz kötü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepsley -- 10 Şubat 2012; 23:50:57 >

• ben santraforun 1 kişiden oluşması gerektiğine inanıyorum.mesele orada çok kişinin olması değil mesele topun oraya gelebilmesi.
  • 4-5-1 sisteminden şaşmamak gerek, 1GK,2FB,2DC,1DM,2MC,2W,1ST her zaman kullandığım bir diziliş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.