Şimdi Ara

Taktiksel Olarak En Beğendiğiniz Teknik Direktörler ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Josep Guardiola

Allah şifa versin

Alıntıları Göster
    Sağolasın cümlemize versin.

Ama ne yazık ki söylediklerimin her daim arkasındayım. Çok sevdiğin, kendine nick yaptığın Pep ile başarı için 11 değil 22 tane iyi oyuncuya ihtiyaç var dedi. Çokta doğru dedi. Artık çok özel ve fark yaratan oyuncun yoksa ne sistemin olursa olsun sıradan çinko karbon pile dönüyorsun. Messi olmadan Barca, KDB olmadan City, Salah olmadan Liverpool, Hazard olmadan Chelsea yokları oynar. İstediğiniz kadar sisteme kafa patlatın. Şapkadan tavşan çıkaran topçun yoksa günümüz futbolunda başarı yok. Orta sıra takımlar ile büyük takımların arasındaki farkı açan bu oldu. Büyük takımlar fark yaratan oyuncuları kaptı durdu. Eskiden olsa orta sıra takımları büyük takımların sistemini bitirip, onlara kafa tutabilirken şimdi böyle bir durum söz konusu değil. O yüzden Avrupa kupalarında belirli takım dışında yarı final, final dönüp dolaşıyor. Liglerin çoğunda şampiyon başlamadan belli.

• Sen konu açma
  • Porto ve Inter gibi takımları resmen imkansızı başararak CL şampiyonu yapan Mourinho tabi .

Uzaylı kadrosuyla Barça'yı 2 kere CL şampiyonu yapan malum Katalan değil .
  • Pep guardiola , jurgen klopp ve pochettino. Özellikle Klopp’un geçiş oyunu ve pres üzerine kurguladığı sistem çok etkileyici.

Guardiola ise geçen yıl şapkadan tavşan çıkardı bana göre. Yine bir trendin öncüsü oldu . 10 numaraları merkeze devşirdi ve çift 10 numara kullanarak modern bir merkez yarattı. Ayrıca sadece pas oyunu olarak değil, hızlı hücumları da çok etkileyiciydi city’nin.

Pochettino ise sıfırdan kurdu takımı. Hem top tekniği yüksek oyuncular olduğundan topla oynayabiliyorlar , hem de çok atletik ve genç bşr takım olduğundan öldürücü pres gücüne sahipler.

Bunun yanı sıra ikili eşleşmelerde ve rakibi çözümlemelerde simeone ve ancelotti de iyi işler yapıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoJack Horseman

Lucien Favre
    Cevabım bir kez daha Favre
  • Sait Karafırtınalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antonio Conte. 3-5-2 taktiğiyle Juventus hegemonyasını kurdu, Premier Ligte Klopp, Guardiola, Mourinho, Wenger, Pochettino gibi teknik direktörleri ilk senesinde

yenip şampiyon oldu. EURO 2016 İtalya'da oynattığı futbola aşık oldum resmen. Belçika ve İspanya'yı 2-0 gibi net skorla pozisyon vermeden yendi, Almanya'ya penaltı

ile elendi reis. Umarım tekrar büyük bir takıma geçer, teknik direktörlüğün nasıl bir şey olduğunu tüm dünyaya gösterir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spartan hoplite

Antonio Conte. 3-5-2 taktiğiyle Juventus hegemonyasını kurdu, Premier Ligte Klopp, Guardiola, Mourinho, Wenger, Pochettino gibi teknik direktörleri ilk senesinde

yenip şampiyon oldu. EURO 2016 İtalya'da oynattığı futbola aşık oldum resmen. Belçika ve İspanya'yı 2-0 gibi net skorla pozisyon vermeden yendi, Almanya'ya penaltı

ile elendi reis. Umarım tekrar büyük bir takıma geçer, teknik direktörlüğün nasıl bir şey olduğunu tüm dünyaya gösterir.
    Kardeş her konuya girip Conte dünyanın en iyi hocası yazıp gidiyorsun. Reklamcısı falan mısın anlamadım ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaban arısı

Kardeş her konuya girip Conte dünyanın en iyi hocası yazıp gidiyorsun. Reklamcısı falan mısın anlamadım ki ?

Alıntıları Göster
    Hayranıyım
  • Pochettino, Favre ve Pablo Machin.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.