Şimdi Ara

Taktiksel Takım Oyunu, İmkansız Kararlar [Türkçe Altyazılı] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
4
Favori
1.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • çevirmeden önce de izlemiştim.fnatic'in böyle bir hata yapmasını beklemiyordum.
  • Dünyanın en gereksiz videosu kesinlikle. Shen splitpush yapabiliyor yani bunu nasıl ballandıra ballandıra anlatabilirim diye düşünmüşler. Her platin eloda bile görebileceğiniz hareketler diamondta bunun 10 katını görürsünüz hatta.
    Edit: Çeviriye en ufak bir lafım yok yanlış anlamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Burn -- 26 Ekim 2013; 9:46:19 >
  • baron bufu verselerdi bunlar olmazdı oyunu dahada uzatıp belkide kazanabilirlerdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: GurcellOnline

S1 turnuvasinda aynisini HSGG yaptiginda herkes ona troll demisti. S2 turnuvasinda da ayni sekilde Shen ile backdoor yapip takimi zorlamisti ama simdi RYL bu isi yapinca herkes agzi acik "abi taktige bak. on numara" seklinde yorumlardi. Zaman icerisinde asyalilarin yukselisine onderlik eden USA taktikleri bakalim ileride bize daha neler gosterecek.

Bu videoyu bulabilir misiniz acaba merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustForWin

Öyle ama baronun verdiklerini unutuyorsun galiba. Baronu kaybetseler yine zararlı çıkacaklardı. Kule mi vereceksin baron mu kaptırmayacaksın öyle düşün bi de ?

Her türlü Fnatic kaybediyor o zaman kafa yormaya gerek yok
  • Böyle bir durumda baronda 4vs5 savaş yapmalıydı Fnatic en başta eğer yapsalardı yenerlerdi diye düşünüyorum. Shen gelene kadar kayle veya caitlyn düşerdi.
  • Baron un ordaki teamfight benim pc de olsa pc çökerdi heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video gerçekten güzel olmuş teşekkürler. HSGG nin aynısını yaptığı maçı çok iyi hatırlıyorum Gurcell e katılmamak elde değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Fnatic orda yanlış yapmış, bir kişi gidip üst tarafı temizlemeli, baron arkasındakiler de mide çekilip minyonlarla uğraşmalı ve kill vermemliydi. Ve en önemlisi fizzin konumu. Fizzin fightta kesinlikle olması lazımdı. Onun yerine başkası bot korumacılığı yapsa daha iyi olurdu.

Minyonlarla uğraşan bir Fnatic base'ini nasıl savunacak söyleyebilir misin?
    RYL bu durumda kesinlikle Baron'u alırdı ve bu durumda oyun gene biterdi çünkü teamfight'a avantajı 200 AD+200 AP olarak yansıyor Baron'un.
    Ayrıca Fizz yerine bu görevi üstlenebilecek biri yok,Shen o ulti ile split-push'ın kralını yapmaya devam ederdi,ve Fnatic üstün duruma gelse bile RYL geri çekilerek Shen'e yeterli zaman kazandırırdı.
    Fizz ve takımı Shen'i durdurmak ve Baron'u korumak arasında bir seçim yapmak zorunda.
    Ama RYL avantajlı konumda olduğu için her iki durumda da ya Baron'u ya da inhibitörü kaybedecekler.
    Bence o maçlara kadar ayakta kalabilen Fnatic'teki 5 kişinin beyni bu planı akıl edememiş değil,sadece sonucunda çok daha zararlı çıkacağını anlamışlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rauge -- 26 Ekim 2013; 13:30:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Dünyanın en gereksiz videosu kesinlikle. Shen splitpush yapabiliyor yani bunu nasıl ballandıra ballandıra anlatabilirim diye düşünmüşler. Her platin eloda bile görebileceğiniz hareketler diamondta bunun 10 katını görürsünüz hatta.

6 dakikalık videodan shenin splitpushını anafikir olarak mı çıkardın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkez izlemesin pro mu kesileceksiniz başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jst1907

quote:

Orijinalden alıntı: Black Burn

Dünyanın en gereksiz videosu kesinlikle. Shen splitpush yapabiliyor yani bunu nasıl ballandıra ballandıra anlatabilirim diye düşünmüşler. Her platin eloda bile görebileceğiniz hareketler diamondta bunun 10 katını görürsünüz hatta.

6 dakikalık videodan shenin splitpushını anafikir olarak mı çıkardın

Anlatın, dinliyorum.
  • Çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Floopper

quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Fnatic orda yanlış yapmış, bir kişi gidip üst tarafı temizlemeli, baron arkasındakiler de mide çekilip minyonlarla uğraşmalı ve kill vermemliydi. Ve en önemlisi fizzin konumu. Fizzin fightta kesinlikle olması lazımdı. Onun yerine başkası bot korumacılığı yapsa daha iyi olurdu.

Minyonlarla uğraşan bir Fnatic base'ini nasıl savunacak söyleyebilir misin?
    RYL bu durumda kesinlikle Baron'u alırdı ve bu durumda oyun gene biterdi çünkü teamfight'a avantajı 200 AD+200 AP olarak yansıyor Baron'un.
    Ayrıca Fizz yerine bu görevi üstlenebilecek biri yok,Shen o ulti ile split-push'ın kralını yapmaya devam ederdi,ve Fnatic üstün duruma gelse bile RYL geri çekilerek Shen'e yeterli zaman kazandırırdı.
    Fizz ve takımı Shen'i durdurmak ve Baron'u korumak arasında bir seçim yapmak zorunda.
    Ama RYL avantajlı konumda olduğu için her iki durumda da ya Baron'u ya da inhibitörü kaybedecekler.
    Bence o maçlara kadar ayakta kalabilen Fnatic'teki 5 kişinin beyni bu planı akıl edememiş değil,sadece sonucunda çok daha zararlı çıkacağını anlamışlardır.

Baronu alsalar her türlü zaten üstün duruma geçiyorlar fakat 5li savunma yapsalar buffun gitmelerini bekleyebilirler veya kendi baselerinde yapacakları 5v5 de her şey değişebilir. Videonun ortasında zaten fizzin shene dalacağı belliydi çünkü shenin gidip geldiğini gördü ve öldürmekten başka çare olmadığını anladı. Fnatic'deki nerdeyse en önemli olan silahın yani fizzin bu görevi üstlenmesini saçma buluyorum. %100 o tf'de bulunmalıydı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.