Arkadaşlar öncelikle BB'ye başlayalı 1.5 ay oldu Ocak 6 da başladım ve Haziran, Temmuz'a kadar devam edeceğim BB ye kilo almak için başladım. Boyum 163 Kilom 55 kısa bir süredir para biriktiyorum yani nasıl desem öyle aşırı bir vücut yapmak istemiyorum hafif hacimlenmek falan amacım ama spor hocam protein tozuda kullanabilirsin dedi. Sizce bana en yararlı olacak protein tozu hangisidir. 3.Ayımı doldurduktan sonra alacağım çünkü daha spora yeni yeni alışmaya başlıyorum.
Sabahları : Ekmek,Haşlanmış yumurta, Peynir vb. Öğlen : 100 Gr. Tavuk ve yanında makarna veya pilav Ara Öğün : Yulaf ezmesi (Spora gitmeden 1 saat önce falan) Akşam : 100 Gr.Tavuk yanında yine makarna veya pilav
Sizce bana hem biraz kilo aldıracak ve birazda hacimlenmemde yardımcı olacak toz hangisidir yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler. (Fiyat aralığım 150 - 170)
55 kilosun ve yeni başlamışsın. Kg başına günde 1.5gr protein senin için yeterli olur. Dolayısıyla ihtiyacın olan miktar 55 x 1.5 = 82.5 gr. Hadi de ki 100 gr. olsun. Doğal besinler ile çok rahat karşılanabilecek bir miktar. Hiç toza toprağa ihtiyacın yok.
1 tam yumurta + 3 yumurta beyazı = 16 gr. 100 gr. lor peyniri = 20 gr. 150 gr. tavuk / balık = 33 gr. (alternatif 100 gr. dana = 30 gr.) 1 bardak süt = 7 gr. 100 gr. yoğurt = 5 gr.
Toplam = 81 gram. E yediğin nohutta, mercimekte, makarnada vs. her şeyde az da olsa bir miktar protein var zaten. Toplamda 100'ü rahat bulursun. Kilo almak içn de karbonhidratlara, kuruyemişlere dayanacaksın.