Şimdi Ara

Tales Of Pirates (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
873
Cevap
3
Favori
59.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: turkishrock

ya bu oyun ingilizce de bunun dilini cevirebilecek bir program var mı bilen söyleyebilir mi görevlerini anlamazsam nasıl yapıcam ki

Görev yapmana gerek yok ? görevle kasarsan yavaş kasarsın.Sadece çok çok önemli olanları ve sınıf görevlerini yapman yeterlidir.Çok çok önemli dediklerimde Life skill point veren story quest'leridir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MakeMeLaugh

quote:

Orijinalden alıntı: turkishrock

ya bu oyun ingilizce de bunun dilini cevirebilecek bir program var mı bilen söyleyebilir mi görevlerini anlamazsam nasıl yapıcam ki

Görev yapmana gerek yok ? görevle kasarsan yavaş kasarsın.Sadece çok çok önemli olanları ve sınıf görevlerini yapman yeterlidir.Çok çok önemli dediklerimde Life skill point veren story quest'leridir.

Teşekkürler karar verdim artık indiricem skull a gelirim 3 gün kaldı vın ın dolmasına geri

• Ha bi de crusader olmak istiyorum nelere vereyim statları bilen söyleyebilir mi????
  • Arkadaşlar ben Top 2 (Tales of Pitares 2) oynuyorum Fantasy isle de oynayan varmi???????
  • arkadaşlar Top2 oynayan varmi varysa Fantasy isle veya hangi kanalda ben Fantays dyim ::::!!!
  • bu oyunda soket açma ve açık soketlere nası taş ekleyebiliyoruz ?
    şu bi türkçe olsa süper olacak.
  • Socket açmak için gerekli malzemeler; equipment stablizer ve equipment catalyst(tam hatırlayamadım emin değilim bundan.) almanız gerekiyor. Blacksmith'e gidip fusion seçeneğini seçiyoruz ve ardından 1. boşluğa eşyamızı 2. boşluğa stablizer 3. boşluğa catalyst koyuyoruz ve ardından Confirm diyoruz.Böylelikle Socket eklenmiş oluyor.Açılan Sockete Gem eklemek için gerekli ihtiyaçlarımız ise;
    1. Socket'i açık bir eşya
    2. Eşyaya uygun Gem
    3. Refing Gem (mor)
    Yine Blacksmith'e gidip bu sefer Forge seçeneğine tıklıyoruz.Ardından ihtiyaçlarda saydığım sıra ile 1.2.3. boşluklara yerleştiriyoruz.
    Unutmadan Equipment stablizer ve Catalyst İtem Malldan alınır, Gemler ise oyun içi Maze denilen özel haritalardan ve bosslarından düşmektedir.
  • arkadaşlar ben top2 onuyorum Fantasy islede oynayan varsa yorum yazsin lütfen :)))
  • hala oynuyonus mu ben straight öle bişilerde oynuyom türksüzlükten acı cekiom ya
  • hala oynayan varsa ToP 1 eclipse island dayım
  • up hala duruyor mu ve p2w mi
  • vay be 2007 de yazmışım konuya eski hesaplarda charlar duyormudur beyler..oynayan var mı bi bakayım diyorum bende
  • Hala oynayan varmı arkadaşlar oyuna başlamayı düşünüyorum ..
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.