Şimdi Ara

Talisca hakkında belki abartıyo olacam ama (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fraulein

quote:

Orijinalden alıntı: Ryad Boudebouz

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

quote:

Orijinalden alıntı: David Trezeguet

Juninho 40-50 metreden vuruyordu ve gol olma olasılığı çok yüksekti.

Talisca= Selçuk inan

Selçuk'a bu konuda haksızlık etmişsiniz. Selçuk İnan frikiklerde daha iyidir.

Talisca 22 yaşında Şampiyonlar Liginde Neuer'e frikikten gol atarken Selçuk büyük ihtimal alt liglerdeydi. Bu açıdan bakmak lazım.

Neuer frikikten gol yiyemez diye bir kural mı var? Kalede Neuer olması frikiği daha güzel ve zor mı kılıyor Frikik çok da kaleciye bağlı birşey değil ki. Doğru köşeye iyi ve isabetli vurursan kaleci istese de uzanamaz zaten yani fiziken mümkün değil.

Bu arada konu resmen boşa açılmış.

Evet kalede Neuer'in olması frikiği zor kılıyor, Neuer kariyerinde frikikten 3 gol yedi bunları da Hakan Çalhanoğlu, Ronaldo ve Talisca attı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: GЅ

Junınho 'nun sadece frikiklerinden bi video hazırlasan 10 dakikadan fazla sürer.

Talisca'nın ise kariyerinde tüm gol ve asistleri 10 dakikayı geçmez.

Bilginize...

Oruç etkisi sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shuwetza

quote:

Orijinalden alıntı: MMistanbul

quote:

quote:

Tabi takımlarını Barcelona sanan adamlar, Talisca'yı da Juninho ile kıyaslarlar. Şaka gibi :)

Kim takımını Barcelona sanıyormuş? Bir laf attın kanıtla bakalım.

Fikonun demeci var.

Ne demiş "Fiko" biz Barcelona'yız mı demiş?

Evet

• quote:

Junınho 'nun sadece frikiklerinden bi video hazırlasan 10 dakikadan fazla sürer.

Bilginize...

Rezil oldun kardeşim.Bu nasıl bir cahil yorum böyle.

Juninho profesyonel kariyerinde milli takim dahil 454 maça çıkmış.Talisca 105 maça çıkmış.Arada 4 kat fark var.E bırak ta Juninho'nun videosu 10 dk sürsün.Bence bir daha futbol yorumlama.Çünkü fanatizm gözlerini kör etmiş.
    Bu arada Juninho bence de gelmiş geçmiş en iyi frikikçidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkliburak92 -- 31 Mayıs 2017; 20:32:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sommet de la montagne

Yeni topçular eskilerden iyi olamaz gibi bir aşgı var, yanlış!

Talisca %90 frikik yüzdesiyle falan oynadı bu sezon gol konusunda. Juninho ile pek ala kıyaslanabilir hatta kıyaslıyorum da:

Juninhodan daha iyi olacak

Buda bozuk saat misali 2 kere olmasada arada sırada 1 kere dogruları söyleyebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fr1xsivE

quote:

Talisca %90 frikik yüzdesiyle falan oynadı bu sezon gol konusunda. Juninho ile pek ala kıyaslanabilir hatta kıyaslıyorum da:

Buda bozuk saat misali 2 kere olmasada arada sırada 1 kere dogruları söyleyebiliyor

senin topun veletken inşaata mı kaçtı? derdin ne? çok mu ezdiler seni zamanında çözemedim senin olayını garip bir tipsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sommet de la montagne -- 31 Mayıs 2017; 20:51:23 >

• juninho mesafe farketmeksizin her yerden kaleye vuran bir oyuncuydu şampiyonlar liginde real madrid maçlarında 45 metreden frikik kullanırken önüne baraj kurulan nadir oyunculardandır.

Yani onun oynadığı maçları izlerken ceza sahası önünden faul olsa diye beklentiye girmiyorduk. rakip sahada bir noktadan faul olması yeterliydi

kendisinin 75 + frikik golü vardır. 75 gol demiyorum bakın 75 frikik golü

• quote:

quote:

quote:

senin topun veletken inşaata mı kaçtı? derdin ne? çok mu ezdiler seni zamanında çözemedim senin olayını garip bir tipsin

Yok o sırada inşaatta olan bendim ama topunu almaya gelen bir cocuk hatırlıyorum , yoksa sen ? Hayır hayır hayır ...

Düzgün birsey yazıyoruz fakat nasıl bir psikoloji icindeysen onu bile düzgün anlayamadan laf koymaya calısıyorsun ama haberin olsun cok zayıfsın bu konuda hadi zıpla simdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: coobain

quote:

quote:

quote:

quote:

Tabi takımlarını Barcelona sanan adamlar, Talisca'yı da Juninho ile kıyaslarlar. Şaka gibi :)

Kim takımını Barcelona sanıyormuş? Bir laf attın kanıtla bakalım.

Fikonun demeci var.

Ne demiş "Fiko" biz Barcelona'yız mı demiş?

Evet

Nerede demiş onu? "Real Madrid bile bizle oynamaktan çekinir." lafını diyorsan orada söylemek istediği şey Avrupa'da artık kek takım olarak görülmekten çıktık demekti.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yok o sırada inşaatta olan bendim ama topunu almaya gelen bir cocuk hatırlıyorum , yoksa sen ? Hayır hayır hayır ...

Düzgün birsey yazıyoruz fakat nasıl bir psikoloji icindeysen onu bile düzgün anlayamadan laf koymaya calısıyorsun ama haberin olsun cok zayıfsın bu konuda hadi zıpla simdi.

anladım ben seni sana ilgi lazım. daha da yazma boş yere cevap alamayacaksın klavyemdeki tuşlara basmaya değmezsin :(

• Bir Çalhanoğlu değil

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anladım ben seni sana ilgi lazım. daha da yazma boş yere cevap alamayacaksın klavyemdeki tuşlara basmaya değmezsin :(

Büyügüne cevap verme terbiyeli ol zıpla.

• Biri juninhonun orta sahadan yardırdığı videoları atsa yetetli olacak aslında

• Juninho'yu sevmem oldum olası ama juninhonbun bir artısıda orta sahada oynayabilmesi talisca uzun ve zayıf dirençsiz bazen yıkılıyor ve 2 li mücadele de sıkıntı yaşıyor pas sistemine uyumsuz uzun pas ve frikik dışında artısı yok juninho daha iyi
  • Rivaldo'ya daha çok benziyor tekniği.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada büyük bir fark var, biri sağ ayağıyla atıyor öteki sol.

Talisca, Juninhodan asla iyi frikik kullanıyor demem, ama Talisca böyle çalışmaya devam ederse frikikte kesinlikle Juninhodan daha fazla gol atar zamanında kalecilik yapmış kişiler dediğimi anlayacaktır. Tabi burada başka etmenlerin futbola etki etmediğini düşünüyoruz, mesela modern futbolda frikikçilere önlem almak amaçlı farklı yollar izlerler bu nedenle geçmiş yıllara göre ceza sahası etrafında olan faullerde azalma görürsünüz gibi
  • quote:

quote:

Bilginize...

biri 23 yaşındayken diğeri futbolu bıraktığı için olabilir mi acaba?

Anlatamazsın bunlara yorma kendini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • a spordaydı galiba bugün, juninho ile talisca kıyaslanıyordu

harbiden talisca=juninho
  • herkes hooijdonk la kıyaslamış ama sergen, hagi ve alex gibi çok iyi frikikçiler de vardı. ama tabi sadece hooijdonk çok uzaktan atabiliyordu. talisca da uzaktan atabilir ama şu ana kadarki uzak denemeleri çok tutmadı. ama daha çok kullanırsa en iyi frikikçilerden biri olduğunu kanıtlama şansı var. özellikle 25 metre civarlarından harika atıyor talisca. bence bütün direkt frikikleri o kullanmalı sağ veya sol farketmez. q7 sadece orta açıcağı zaman gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prossi -- 12 Şubat 2018; 6:37:32 >
  • Juninho frikik tanrısıdır. Talisca olsa olsa iyi bir kul olur.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.