Şimdi Ara

Talon Değişiklikleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://leaguecraft.com/news/assassin-roster-update-talon-direction-15853.xhtml

Beyler ingilizcem çöp olduğu için çeviremedim çevirebilecek var mı?

Mainime nolucak acaba? :/

• Özet geçmeye çalıştım.
    Diyor ki:
    Talon sıradan bir assassin gibi davranıyor. Her assassin fazla sıradan. Onları değiştireceğiz. Zed gibi diğer assassinler Talon'dan bariz daha güçlü. Bunu değiştirmek ve her assassin'in birbirinden farklı olmasını istiyoruz. Bunun için Talon'un roaming yeteneklerine ağırlık vereceğiz, diğer güncellenecek assassinler gibi burst sırasında kurbana reaksiyon şansı tanıyacağız. Son olarak da Talon'un AoE hasarını azaltacağız karşıdaki Twitch'e focus atarken yanlışlıkla quadra alma diye.

Bir de pasifi değişiyor:
     Talon Değişiklikleri.

Çok mobil olacakmış:
     Talon Değişiklikleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 5 Ağustos 2016; 7:57:50 >

• talon mu güçlüymüş hacılokko çar öldü öldü silence mı getiriceksınız geri :DD:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

talon mu güçlüymüş hacılokko çar öldü öldü silence mı getiriceksınız geri :DD:D

E'sini tamamen kaldıracaklarmış. Yerine farklı bir skill getireceklermiş. Az önce Boards'da gördüm.
  • Hem mutluyum hem üzgün
  • Yeni bi kanser geliyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • roam yeteneği şu halinde iyiydi ne yapıcaklar daha midden bota direk rakip adcyemi ışınlayacaklar.Yomu bide gezgin çizmeyle 6 7 saniyede bottasın eğer ultinin hasarına gerek yok diyip görünmez atmak istiyorsan çalıda ultinin verdiği hızla 2-3 saniye
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.