Bildirim
TAM 1 SAAT SÜRÜYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
1- Yazmadan önce yazma hızını seçtin mi? 1X 2X 4X
2- DVD Writer' ın desteklediği medya türü nedir? Örneğin (+) medya ile hızlı yazan bir DVD Writer (-) medyayı hızlı yazamayabilir.
3- Aldığın yazılabilir DVD' nin kalitesi markası ve desteklediği hız nedir?
Bunlara bakman gerekiyor... -
quote:
Orjinalden alıntı: paşalı
arkadaşlar bende bir dvd writer akıllara zarar dvd yazdırmak istiyorum içine film atıyorum arşiv olsun diye veri dvd si yapıyorum ama 1 saat 10 dakikada bitiyor bu sizce normalmi philips 2400l1 marka optik sürücü dvd markası ise fujitsu p4 3.0 1 gb ram 120 sata hdd sorun nerede sinir oldum
aynısı bendede war.benim dvd rw da lg.yardım ederseniz sevinirim.... -
cd yi yazmadan önce sana bir hız seçtirir onları seçtinmi bende lg dvd rw var ama böle bir sorun yok -
hız seçiyorum zaten en yüksek bu elimdeki medya 8x yazabiliyor ama 8x te diğer arkadaşlara bakıyorum en fazla 10 dk da yazıyorlar ama ben 1 saat nedir sorun anlamadım bu kadarda sürmezki be abi başka bişi var -
ben de de böyle bir sorun olmadı hızı seçtiriyor ve 14 ya da 15 dakika da yazıyor dvd yi. -
senin dvd writer ve medyanın markaları nedir
belkide ne yazdırdığında önemlidir ben film yazdırıyorum ya sen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paşalı -- 26 Kasım 2006; 17:01:50 > -
donanım konfigürasyonunu yazarmısın -
tabiki söyleki :
p4 3.0 ghz 120 gb sata samsung hdd 512*2 kingston ddr ram 256 nvidia ge force 6600 vga philips 2400l1 dvd writer philips170x6fb lcd monitör ee yetmezmi :) -
holeyy be kendim yaptım sadece internetten bir firmware güncellemesi yaptım sorun çözüldü meğer philips biliyomuş demekki durumu güncelleme vermişler herkese teşekkürler -
3.54 gb lık film doldurdum dvd ye 7,15 dk da temiz bitirdi maaşallah hemde 8x le çok ii be -
sırf sistem veya medyada sorun olmayabilir. DVD yaktığın programda da hata olabilir. bu programı silip bir daha yükle. belki sorun böyle çözülebilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X