Şimdi Ara

##Tam1Mu 1.03N Max Exp## (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
3.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • abi ya dediğin gibi yaptım herşeyi attım açtım launcer i dragonhawk ı seçtim run dedim açılmadan hata veriyo jevelofharmonyoptions.bmd ve jevelofsmelt.bmd not forum bulunamadı diyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: owen45

abi ya dediğin gibi yaptım herşeyi attım açtım launcer i dragonhawk ı seçtim run dedim açılmadan hata veriyo jevelofharmonyoptions.bmd ve jevelofsmelt.bmd not forum bulunamadı diyo

0 Zaman Önce Client Var Sitede İndir Sonra Patchi İçine At..
  • quote:

Orjinalden alıntı: -TyraeL-

exp si ve drop max oldumu böyle serverler cabuk kapanırrr

Hala kapanmamış ama 1.5 aydır ???
  • hucum alalalala msn varmı alone
  • Arkadaşlar Banlanan Karakterler Olmuştur Banlananlar Listesinde Vardır.

Ayrıca Gerekli Bilgi Forumda Vardır.
  • neden kapadin alone serveri bea o kufur edenler kimse artik....

• ya server komplemi kapandı
    yani şimdi ben 1 saat boıyunca boşunamı indirdim clienti olaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaazzzzzzzzz
    yaktın bizi alonerd yaktın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeNoVaL -- 10 Temmuz 2007; 9:29:57 >

• ALone Naptın yaww nie kapandı serwer
  • offffffffffffff şu topici silin bari adama bak ya bir kişi yüzünden servermi silinirmiş öyle bi kural olsa bütün serverler en fazla 5 saatlik olurlardı

• yaw serveri ac pls..
  • 1)Serverı Ben Nakletmiştim Server Bende Deildi Taşıdım Sadece Kurulumu Ve Ayarlarını Yaptım..

2)Serverda Hiç Bi Yetkim Yoktu Genede Küfür Yedim Ben Bunu Kaldıramam

3)Bir Adam Deil Serverın Yarısından Fazlası Neden Kapandı Digenler Bile Küfür Edio

4)Admin Orda Açıklama Yapıyo Oda Ordan Küfür Ediyo FxtlyhsMg Die Biri

5)Admin Sizi Korkutacaktı Ama FxtlyhsMg nin Annesine Kufur Etmesinden Sonra Srver Kapama Kararı Almış..

Kesinlikle Kapandı Demiyor Bana Biraz Sindirmem Lazım Diyor Bugun Yeniden Açılabilir Belli oLmazz..

Ayrıca Ben Kalıcılık İddam Olmadığını Başta Söyledim,Bu Yuzden Fun Server Açtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [AloneLord] -- 10 Temmuz 2007; 12:19:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: [AloneLord]

1)Serverı Ben Nakletmiştim Server Bende Deildi Taşıdım Sadece Kurulumu Ve Ayarlarını Yaptım..

3)Bir Adam Deil Serverın Yarısından Fazlası Neden Kapandı Digenler Bile Küfür Edio

5)Admin Sizi Korkutacaktı Ama FxtlyhsMg nin Annesine Kufur Etmesinden Sonra Srver Kapama Kararı Almış..

Kesinlikle Kapandı Demiyor Bana Biraz Sindirmem Lazım Diyor Bugun Yeniden Açılabilir Belli oLmazz..

Tamam Kalıcı olmadıgını Bastan Soylemistin..Ama ßen ßu Kadar Sacma ßir Sey Yuzunden ßi Serverin Kapandıgını Gormedim..

a-) Mesela Bi Yerde Konusuyorsunuz.ßen Tam1mu Serverinda Oynuyordum Ama Server Kapandı
    b-) Nedenki ?
    a-) Admine Kufur Etmisler.ßu Yuzden Serveri Kapatmıs..
    b-) hö ??

Sen ßi Yoneticisin Ama ßu Gibi Konularda Duygusal Davranılmayacagını Ogrenmemissin Sanki..Bi ''A.q'' Kelimesi bile Accound Silimi Demektir,ki ßu Tam1mu Serverinda Sadece 1 Gun Bana Takrim..

''Admin Sizi Korkutacakti.''
    Neden Buna Neden Gerek Duyarki Bi Admin.Yapacagı Tek Olay Ekrana ''Lutfen Konusmalarınıza Dikkat Edin Bu Sekilde Devam Ederse Serverin Kapanmasi Soz Konusu Olabilir..'' ßu Kadar Basittir..

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

quote:

1)Serverı Ben Nakletmiştim Server Bende Deildi Taşıdım Sadece Kurulumu Ve Ayarlarını Yaptım..

Tamam Kalıcı olmadıgını Bastan Soylemistin..Ama ßen ßu Kadar Sacma ßir Sey Yuzunden ßi Serverin Kapandıgını Gormedim..

a-) Mesela Bi Yerde Konusuyorsunuz.ßen Tam1mu Serverinda Oynuyordum Ama Server Kapandı
    b-) Nedenki ?
    b-) hö ??

Sen ßi Yoneticisin Ama ßu Gibi Konularda Duygusal Davranılmayacagını Ogrenmemissin Sanki..Bi ''A.q'' Kelimesi bile Accound Silimi Demektir,ki ßu Tam1mu Serverinda Sadece 1 Gun Bana Takrim..

Neden Buna Neden Gerek Duyarki Bi Admin.Yapacagı Tek Olay Ekrana ''Lutfen Konusmalarınıza Dikkat Edin Bu Sekilde Devam Ederse Serverin Kapanmasi Soz Konusu Olabilir..'' ßu Kadar Basittir..

Saygılar..

Admie Deil Millet Birbirine kufur Edio Uraşmaktan Sıkıldık Artık Bizi Geçtik Anamızın Ne Suçu Var Sanal Alem Delikanlılığı Yapıyolar....

Korkutmaksa Admin Oyuna Gİrdi Düzgün Konusnu Senn Dedigin Gibi Dicekti Ordan Biri Cıktı Kapanıyo Dedi Ordadanda Adam Dediqi Ananı S... Anla İşte

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Xoßi

quote:

b-) Nedenki ?
    b-) hö ??

Saygılar..

Admie Deil Millet Birbirine kufur Edio Uraşmaktan Sıkıldık Artık Bizi Geçtik Anamızın Ne Suçu Var Sanal Alem Delikanlılığı Yapıyolar....

Korkutmaksa Admin Oyuna Gİrdi Düzgün Konusnu Senn Dedigin Gibi Dicekti Ordan Biri Cıktı Kapanıyo Dedi Ordadanda Adam Dediqi Ananı S... Anla İşte

Seni Cok İyi Anlıyorum ßende Yoneticilik Yaptım.Hem Neden Sen Ugrasıyorsunki Alıcaksın Yanına 1-2 Guvenilir Adaletli Admin Sadece Bu İsler İcin Bak Gor Server Nasıl Bir Kademe Sarfediyor.Kufur Olayını Tamamen Ortadan Kaldırmak İcin Acımasız Olacaksın..Accound'unu Silerken 1 Sn. Bile Tereddut Etmiyeceksin ki;
    Bu İlerisi İcin Cok Buyuk Bir Attack'tir..
    Neyse Tartismanin Luzumu Yok.ßen Sadece Fikrimi ßelirttim..Kufur Edenlerinde Seref Yoksunu İnsanlar Olduklarından da Hic ßir Suphem Yoktur..

Saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xoßi -- 10 Temmuz 2007; 13:45:15 >

• Küfredeni banlarsınız olur biter...server i böle kapatrsanız serveri cıvıtmak isteyenlerin istediini yapmıs olursunuz Güzel 1 serverdı bitmesi kötü oldu....
  • bu serverd cok lagggg varrrr :D
  • YA kufur edenleri banlayın bole yaparak daha cok kufur edilio size o kadar emek gosteren insan var yazık deilmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hyuj -- 11 Temmuz 2007; 8:43:23 >
  • ya alonelord aç serveri yaw nie kapation küfür edenleri banla yeter
  • fosseptıc hıc topıcı okumadın mı ya adam dıyı sorumlu ben degılım devrettım dıyo duymadın mı
  • 3 gun sonra kapanacagını bilseydiniz bole hucum etmezdiniz

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.