Arkadaşlar her ne kadar forum içerisinde birsürü buna benzer konu açılsada yaptığım aramalar ve incelemelerden çok fazla kafam karıştı.Gerçekten şimdiye kadar hiç ses Dvd Oynatıcı kullanmamış birisiyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var.
Yaptığım araştırma neticesinde istediğim ses sisteminin özellikleri:
a-HD Lcd Tv de kullanabileceğim b-Tercihen en az 5+1 ses sistemini destekleyen c-Türkçe Menü d-Usb Girişi Olan
Fiyat Aralığı Olarak 200-250 TL arası bir ürün düşünüyorum.Dvd oynatıcı ilk defa kullanıcam ve hiçbir bilgim yok.Bu konuda bana yardımcı olursanız sizlere duacı olurum
Forumdaki Bütün Arkadaşlara Şimdiden Yardımları İçin Teşekkür Ediyorum.Bütün arkadaşlara iyi paylaşımlar...
quote:
Orjinalden alıntı: yeniliman
tek kelime ile lg 392 h yazılım derdi yok hdmi var tak seyret cihaz,phlıps devamlı yazılım isteyen bir cihz hiç bulaşma al lg kurtul.
Tavsiyen için Teşekkürler Önerdiğin modeli İnceliycem...
philips 5990
HOMETECH marka dvd tavsiye edermisiniz bu ürünü kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim.Teşekkürler...
Fiyat + performans olarak phılıps 5990 bakmanızı öneririm , saygılar...
quote:
Orjinalden alıntı: Am@deus
Fiyat + performans olarak phılıps 5990 bakmanızı öneririm , saygılar...
Tavsiyeniz için teşekkürler ürünü inceliyorum.Kolay gelsin...
cevap için biraz geç olsada...verdiğin fiyat aralığına bakarsak hometech alma.ben hometech kullanıyorum ve bana yetiyor,artıyorda.memnunum.dediğim gibi sadece ayırdığın paraya göre daha markalı ürünleri tercih et.