Şimdi Ara

tamamen turk markalı araba olsa (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu ülkede yapılmıcak şey yok bence bu devlet engelleri olmasa..

yeterki sanayinin önü açılıp teşvik edilsin..
  • bazı arkadaşlar ulkemıze olan guvenlerını yıtırmısler ama istenılse ve destek olunsa olmuycak sey değil turkıye otomotıv sanayıde gercekten buyuk adımlar atıyor oyak renault mesela meganeIIyı sadece biz uretıyoruz butun dunyaya bız ıhrac edıyoruz bu nedemektır.keza clıo doblo vs. vs. bunlar bıle bence onemlı adımlar ve bu saatten sonra yenı bır model yaratıp o aracı tutturmak çok zor olur neden dıyeceksınız bu rekabet ortamında bır bırınden ıyı model ve markalar bır bırıyle yarısırken bırden hıç bılınmeyen hiç kullanılmamıs ve tecrubesı olmayan bı model ve marka çıkıcak ınsanların dıkkatını bu araca çekmek çok ama çok zor olurkı ayrıca suan sıfırdan bır model uretmek onu herseyıyle musterıye sunmak çok zor çok buyuk otomotıv fırmaları bıle çıkardıgı modelın bı yenı kasasını yapmak için bıle mılyonlarca dolar arge çalışmalarına harcıyorlar bu durumda yenı bır model yapıp bunu satmaktansa oyak renault gibi yada tofaş gibi toplayıp satmak daha ıyı gibi ama çok eskıden denılseydı gercekten olmıyacak bişi değildi ama suankı rekabet ortamı buna ızın vermez turkıyenın kapasıtesı değil..

• STV de görmüştüm arkadaşlar Chrysler in pitcruiser midir nedir o tarz bir araba yapmıştı türk ustası, usta kendi başına bunu yapabiliyorsa büyük firmalar hayli hayli yapar. Hatta bir ara haberlerde de seyretmiştim oğluna buzdolabı motorundan küçük bir otomobil yapmıştı bir beyaz eşya tamircisi. Siz milletinizi çok küçümsüyorsunuz arkadaşlar
  • türkiye arac üretcek
    önce yapması gerekenleri yapsa türkiye elindekileri kullansın madenleri altınları cıkarsın yeraltındaki hııı bide şu var amerika emir ederse yaparıs isterse saygıdeğer yöneticilerimiz(amerika)saygıdeger basbakanımız(bush)ancak o zaman olurr herseyde oldugu gibi

dışa bağımlı olmayan kendi işini kendi yapan kimseye sormadan(bağımsız ülkelerde olması gerektiği gibi)olması gerekeni olması gerektiği gibi yapan bir Türkiye gördünüzmü hiç.ben duydum ulu önderimiz Atatürk zamanında ama görmek nasip olmadı ne yazikki bidaha ülkesini öyle seven bi önder gelmedi cünkü malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunlop09 -- 3 Şubat 2007; 12:08:51 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.